Sari la conținut

Invitaţie de la Camera de Comerţ şi Industrie: „Start-Ups Going Internaţional”

invitatie-de-la-camera-de-comert-si-industrie-brasov-startups-going-international

Invitaţie de la CCI Braşov: 2 septembrie, Start-Ups Going Internaţional


    Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov invită start-up-urile din judeţ la o întâlnire de afaceri internaţională. Start-Ups Going Internaţional este un eveniment online de brokeraj, organizat de Centrul Enterprise Europe Network al CCI Braşov şi Camera de Comerţ şi Industrie Magdeburg.


   Start-up-urile şi întreprinderile cu experienţă sunt invitate să participe la reuniunile gratuite de cooperare virtuală pentru identificarea de noi parteneri de afaceri şi cât mai multe oportunităţi de afaceri.


   Înscrierile se pot face online (https://start-ups-going-international.b2match.io/ ), până în data de 31 august 2020, iar evenimentul va avea loc în data de 02 septembrie 2020.


  Companiile braşovene îşi pot găsi parteneri de afaceri cu care să colaboreze pentru dezvoltarea de afaceri, vânzări şi distribuţie, investiţii, finanţare, cercetare şi dezvoltare, service, mentenanţa, dezvoltare de software şi aplicaţii sau testare şi analiză. Firmele braşovene trebuie să-şi prezinte produsele sau serviciile şi nevoile de afaceri, iar apoi să iniţieze întâlnirile unu la unu cu alte firme.


   Camera de Comerţ şi Industrie Braşov oferă şi consultanţă firmelor braşovene care vor să participe la acest eveniment.

Comentarii

Ultimă oră