Sari la conținut

Investiţii de peste 3 milioane de lei, pentru modernizarea iluminatului public din Râşnov

investitii-de-peste-3-milioane-de-lei-pentru-modernizarea-iluminatului-public-din-rasnov

Primăria Râşnov va continua programul de modernizare a infrastructurii, pentru anul acesta fiind programate lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public şi a reţelelor de alimentare cu energie electrică în mai multe zone ale oraşului.

În acest sens, edilii au publicat pe platforma electronică de achiziţii publice o licitaţie cu 4 loturi, a cărei valoare totală a fost estimată la peste 4,37 milioane de lei, vizate de aceste lucrări fiind cartierele Chimica şi Florilor, dar şi străzile I. L. Caragiale, Republicii, Glăjărie şi Narciselor.

Lucrările la iluminatul public reprezintă ultima etapă de modernizare a infrastructurii după ce, anul trecut, cu finanţare de la bugetul local, au fost reabilitate străzile şi s-a amenajat un sistem de captare a apelor pluviale.

Potrivit primarului Râșnovului, Liviu Butnariu, tot anul trecut au fost realizate şi unele lucrări necesare modernizării sistemului de iluminat, astfel că în timpul lucrărilor la acest proiect nu va fi afectată infrastructura rutieră.

Ofertele pentru lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public şi a reţelelor de alimentare cu energie electrică sunt aşteptate până în 29 mai. După intrarea în vigoare a contractelor, lucrările ar urma să se deruleze pe o perioadă de 3 luni.

Comentarii

Ultimă oră