Sari la conținut

Între 25 și 28 iulie, Braşovul găzduieşte fEstivalul de cArte şi Muzică Libris

intre-25-si-28-iulie-2019-brasovul-gazduieste-festivalul-de-carte-si-muzica-libris

În perioada 25-28 iulie 2019, Braşovul găzduieşte a opta ediţie a fEstivalului de cArte şi Muzică Libris.


  Peste 100 de edituri şi case de discuri din ţară şi străinătate vor veni cu cele mai noi producţii editoriale, dar agenda evenimentului cuprinde şi peste 50 de noi volume editoriale, sesiuni de autografe şi întâlniri cu scriitori din România, Israel, Belgia, Italia, Danemarca şi Canada.


   Cei mici, dar şi cei mari îşi pot dezvolta creativitatea în cadrul atelierelor de pictură, de cusut, de mărgelit şi de dezvoltare emoţională.

    În plus, organizatorii au anunţat că pe scena festivalului din Piaţa Sfatului vor urca artişti îndrăgiţi ca: Irina Rimes, Laura Bretan şi Cvartetul Gaudeamus, Filarmonica Braşov, Grupul Vocal Anatoly al Operei Braşov, Mihaela Istrate, Ciprian Istrate, Lilly Drumeva (Bulgaria), Trupa Bega Blues Band şi mulţi alţii.


   Agenda festivalului şi multe alte informaţii se găsesc pe www.libriscultural.ro  şi pe paginile de facebook dedicate evenimentului.


   Evenimentul este organizat de Asociaţia Libris Cultural, cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.


   fEstivalul de Carte și Muzică Libris de la Brașov, organizat de Asociația Libris Cultural, vă dă ocazia să petreceți patru zile de vară pline cu recitaluri și spectacole, la care se vor alătura lansările de carte ale invitaților de seamă. Mii de titluri pentru toate gusturile, sute de CD-uri și zeci de noutăți editoriale vă vor plimba prin decorul pitoresc al culturii.

Toți cei interesați sunt așteptați să petreacă 4 zile de vară, în compania artei, în perioada 25 iulie – 28 iulie 2019, în Piața Sfatului din centrul Brașovului.

Comentarii

Ultimă oră