Sari la conținut
intariri-pentru-olimpice

Deşi echipa este încă în vacanţă, oficialii formaţiei feminine de baschet, Olimpia CSU Braşov, continuă campania de achiziţii.

Olimpia CSU Braşov a ajuns la un acord cu sârboaica Nataşa Bucevac, o jucătoare de 28 de ani, care măsoară 1,79 metri şi care joacă pe poziţiile 2-3.

Bucevac a mai jucat în cariera sa la Partizan Belgrad şi Radnicki, are o medie 15,9 puncte marcate pe meci şi procentaje bune la aruncările de la semidistanţă şi distanţă: 53,9 % respectiv 31,9 %,

Cea de-a doua jucătoare venită sub Tâmpa este Anda Bolţaşu, care va împlini 20 de ani luna viitoare.

Bolţaşu are 1,82 metri şi joacă pe posturile 2-3. În ultimul sezon, Bolţaşu a jucat în liga a doua din Portugalia, la Juvemaia Porto. Oficialii formaţiei braşovene, nu se vor opri aici cu transferurile, în vizor fiind alte două jucătoare din spaţiul ex-iugoslav.

"Sper ca Nataşa să sei ntegreze rapid în echipă şi să ne ajute să ne îndeplinim obicetvul: calificarea în play-off.

De asemenea, ne punem mari speranţe şi în Anda Bolţaşu, care în 2009 a participat cu echipa Romîniei la Campionatul European U 19 din Estonia. Vom mai aduce şi alte jucătoare la echipă, suntem în discuţii avansate cu două jucătoare din spaţiul ex-iugoslav, care joacă pe poziţiile 4-5. Eu zic că echipa este mai puternică decât în sezonul trecut, banca tehnică este aceeaşi, iar obiectivul-calificarea în play-off-este realizabil." ne-a declarat preşedintele Comisiei Sport din cadrul Consiliului Judeţean, Dragoş Crăciun.

Fetele antrenate de Dan Calancea îşi vor relua pregătirea la sfârşitul acestei luni. Este foarte posibil ca luna viitoare, Olimpia CSU Braşov să participe la un turneu în Turcia, la Edirne.

Ediţia 2013-2014 a primei ligi de baschet feminin va debuta la începutul lunii octombrie.

Comentarii

Ultimă oră