Sari la conținut

Înscrieri pentru atelierul experimental de mişcare, emoţii şi dans contemporan

inscrieri-pentru-atelierul-experimental-demiscare-emotii-si-dans-contemporan-

În perioada 12 – 15 noiembrie 2014, la Centrul Multi­cultural al Universităţii Transilvania, se desfăşoară atelierul de dezvoltare personală şi dans contemporan condus de coregraful Cosmin Manolescu.
Atelierul se va derula în perioada 12 – 15 noiembrie în 4 întâlniri de lucru, zilnic între orele 18.00 – 22.00. Atelierul va include sesiuni de lucru şi discuţii cu ochii închişi, exerciţii senzoriale şi masaj, ­incursiuni performative în spatiul urban, improvizaţii şi dans. Fiecare zi de atelier se va finaliza cu o prezentare de filme de dans şi discutii despre dansul contemporan.
Invitaţia este deschisă tuturor celor care vor să experimenteze ceva nou, le place să danseze şi să îşi descopere corpul, celor care vor să înţeleagă mai bine dansul contemporan sau au nevoie de o schimbare în viaţa lor.
Înscrierea participanţilor se va face pe baza unei mesaj de interes şi a unei biografii/CV, trimise la adresele de email serial.paradise@artsf.ro şi ­office@kunstadt.ro până la data de 10 noiembrie 2014. Taxa de participare este 100 de lei.
Cosmin Manolescu este coregraf, performer şi director al Fundaţiei Gabriela Tudor. Spectacolele sale au fost prezentate cu succes la Bucureşti, New York, Paris, Lyon, Roma, Dublin, Porto, Amsterdam, Beirut, Riga etc. Din 1998 a condus ateliere de dans pentru copii, actori, profesionişti ai dansului.

Comentarii

Ultimă oră