Sari la conținut
infrangere-pentru-lupi-in-primul-meci-din-semifinalele-erste-liga

UPDATE 3:

Corona Wolves și-a încheiat aventura în Erste Liga, pierzând semifinala disputată împotriva lui MAC Budapesta, cu scorul de 0-4 la general.

În ultima întâlnire, care a avut loc luni seară la Braşov, „lupii” au pierdut cu 0-6. În primele trei meciuri, MAC s-a impus cu 4-0 și 5-3 în meciurile disputate la Budapesta şi cu scorul de 3-1 în primul meci de la Braşov.

Elevii lui Julius Penzes au depăşit evoluţia din sezonul trecut, când au fost eliminați în sferturile de finală ale competiţiei.

În altă ordine de idei, în cealaltă semifinală din Erste Liga, SC Miercurea Ciuc este condusă cu 2-0 la general de DVTK Jegesmedvek.

Acum, după eliminarea din competiția internațională, „lupii” se vor concentra asupra playoff-ului Campionatului Naţional, urmând să înceapă seria meciurilor din semifinale în compania echipei Progym Gheorgheni, primele două meciuri urmând să se joace la Braşov.

--------------

UPDATE 2:

Echipa de hochei Corona Wolves este condusă cu 3-0 la general de MAC Budapesta, în semifinalele Erste Liga. Meciul al treilea, primul disputat la Braşov, a fost câştigat de echipa maghiară cu scorul de 3-1. Singurul gol al „lupilor” a fost înscris de Trancă.

Dacă prima partidă a semifinalelor a fost câştigată la scor de MAC, 4-0, în a doua înfruntare Corona Wolves ar fi putut egala situaţia dacă maghiarii nu ar fi primit o „mână de ajutor” din partea arbitrilor.

Băieţii antrenați de Julius Penzes au condus cu 3-0, însă au suferit două eliminări care au ajutat gazdele să reintre în joc, în final acestea impunându-se cu 5-3.

Al patrulea meci al semifinalei, care se joacă după sistemul „cel mai bun din 7 partide”, va avea loc astăzi, de la ora 18.30, la Patinoarul Olimpic din Braşov. Biletele au prețul de 15 lei și se pot achiziționa de la casieriile patinoarului, începând cu ora 16.

--------------

UPDATE:

Corona Wolves va întâlni, pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov, duminică, 11 martie, și luni, 12 martie, formația MAC Budapesta, pentru două partide din semifinalele Erste Liga.

În acest moment, după primele două meciuri jucate în Ungaria, „lupii” sunt conduși cu 2-0 la general. Miercuri, 7 martie, ei au fost învinși cu 4-0, iar joi, 8 martie, elevii lui Julius Penzes au pierdut cu 5-3, în ciuda faptului că după primele două reprize se aflau în avantaj pe tabelă, după toate cele trei goluri ale brașovenilor, înscrise de Mihaly.

Duminică și luni, Corona Wolves poate să restabilească egalitatea în semifinalele Erste Liga, care se dispută după sistemul „cel mai bun din 7 partide”.

Meciurile au loc de la ora 18.30, iar biletele au prețul de 15 lei și se pot achiziționa de la casieriile Patinoarului Olimpic, în zilele meciurilor, de la ora 16.

--------------

Corona Wolves a suferit aseară prima înfrângere din semifinalele Erste Liga. În deplasare, în prima partidă a acestei faze a competiției, „lupii” au fost învinși cu scorul de 4-0 de MAC Budapesta.

Deși după primele două reprize, ungurii aveau un avantaj minim pe tabelă, elevii lui Julius Penzes nu au reușit să înscrie nici un gol, iar în ultima parte a meciului, gazdele s-au dezlănțuit, asigurându-și victoria.

Semifinalele Erste Liga se dispută după sistemul cel mai bun din 7 partide. Al doilea meci al acestei faze a competiției internaționale se va disputa în această seară, de la ora 21, tot în Ungaria.

Apoi, la finalul acestei săptămâni, „lupii” vor reveni acasă, pentru alte două partide pe care le vor juca în fața propriilor suporteri.

Comentarii

Ultimă oră