Sari la conținut

Înfrângere pentru Corona Brașov, în runda a 5-a din Divizia „A”

infrangere-pentru-corona-brasov-in-runda-a-5a-din-divizia-a

În Sala Sporturilor din Piatra Neamț, CSM Corona Brașov a înregistrat o înfrângere, scor final 29-28, la pauză 18-14, în fața gazdelor de la HCF, într-o întâlnire în care cele mai bune marcatoare ale formației pregătită de brașoveanul Alin Bondar au fost Ana-Maria Vacariu 10 goluri, Patricia Moraru 4 și Jelena Terzic 4.

Confruntarea a contat pentru etapa a 5-a din Divizia „A” - Seria A la handbal feminin.

„Nu avem nicio scuză! Am primit o lecție de dăruire și ambiție din partea echipei din Piatra Neamț. Noi avem impresia că doar tricourile joacă. Numele Corona Brașov a ajuns sus datorita unor generații anterioare care au muncit pentru a ajunge la performanță. Nu sunt cuvinte mari, ci doar realitate. La fel de vinovați suntem și noi, staful tehnic! Totul a devenit acum foarte greu, adevărat e că încă suntem la mâna noastră, dar începuturile de meciuri ne sunt dezastruoase. De fiecare dată intrăm cu nasul pe sus și apoi alergăm după adversari!”, a comentat Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Ana-Maria Vacariu 10 goluri, Patricia Moraru 4, Jelena Terzic 4, Flavia Munteanu 3, Cristina Iordachi 3, Sarah Darie 2, Bianca Voica 1, Gabriela Alexandra Dumitrașcu 1.

Următorul joc al Coronei va avea loc acasă, vineri 22 octombrie (ora 12), în compania formației CS Știința Bacău.

Comentarii

Ultimă oră