Sari la conținut

Îndurerată şi dezamăgită, fiica lui Robin Williams renunţă la reţelele de socializare!

indurerata-si-dezamagita-fiica-lui-robin-williams-renunta-la-retelele-de-socializare

Zelda Williams, fiica regretatului actor Robin Williams, a anunţat că renunţă la reţelele de socializare, cel puţin temporar, considerând că este judecată prea aspru de alţi useri după moartea tatălui său, informează EFE.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram şi de Twitter, tânăra în vârstă de 25 de ani a explicat că lumea încearcă să profite de fotografiile actorului pe care ea şi familia ei le-au postat pe rețelele de socializare şi că mulți useri comentează numărul prea mare de poze.

“Este crud şi nepotrivit”, a scris fiica lui Robin Williams. Fotografiile pe care le am alături de el îmi sunt dragi şi trebuie să rămână în familie, nu să fie împrăştiate pe reţelele de socializare, asigură Zelda. Tânăra a declarat că regretă că este nevoită să renunţe la conturile sale de pe reţelele de socializare, pentru o bună bucată de vreme sau pentru totdeauna.

Zelda Williams s-a născut la 31 iulie 1989 şi este singura fată dintre cei trei copii ai actorului. Ultimul mesaj al lui Williams, postat pe contul ei de Instagram, a fost pentru a o felicita de ziua ei de naştere.

Comentarii

Ultimă oră