Sari la conținut

incubator107 Braşov sărbătorește NOCTURNelionul

incubator107-brasov-sarbatoreste-nocturnelionul

Primăvara a cuprins Brașovul cu energia și splendoarea ei, iar incubator107 Brașov a hotărât să intre-n joc. Sărbătorim Revelionul pe stil vechi, chiar la începutul lunii martie, odată cu venirea acestui anotimp colorat și plin de viață.  

NOCTURNelionul sau Revelionul Primăvăratic, va avea loc sâmbătă, 02 martie 2013, începând cu ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta. Participanții vor avea ocazia să ia parte la 8 ateliere vesele, să danseze la concertul de la miezul nopții susținut de Acustica și pe muzica celor doi DJ de la Aparataj 1310. În plus, vor putea să cumpere mărțișoare colorate și bunătăți de primăvară de la artizanii prezenți în Piața Făuritorilor.

Luna aceasta, deschidem NOCTURNelionul cu câteva vorbe de ”Bun venit!”, continuăm construcția lumii la ”Atelierul de Arhitectură cu Rareș Drăgan”, devenim serioși, dar și dornici de dezvoltare personală la ”Atelierul de Coaching Identitar - Cine sunt eu? cu Dana Costea” și cu mintea deschisă ne îndreptăm ușor către ”Atelier de Yoga în doi cu Raluca Todor & Manuel Benche”.  Deși vestim primăvara, ne-am gândit că ne-ar prinde bine să luăm primele lecții de ski la ”Atelierul de ski cu Vasi Lupoaea”, urmând să începem în forță sezonul următor! În pauzele dintre ateliere, zâna incubatoricească va schița portrete pentru doritori Cei care vor să învețe ceva din pasiunea ei, vor fi pe fază spre finalul NOCTURNelionului pentru ”Atelier de Portrete cu Maria Ramona Bocșa”.  Și în cadrul acestei nocturne, participanții vor avea ocazia să se joace, atât în pauze, cât și la ateliere, mai ales la ”Atelier de Improvizație teatrală cu Alecs Vereș”. Primăvara vine cu energie și poftă de viață, perfecte pentru ”Atelier de street workout cu Mircea Sglimbea”.  Prevenim astenia de primăvară, învățând tehnici de prim-ajutor la ”Atelier de Prim-ajutor cu George Apostu”.

Pe lângă ateliere, cei prezenți la NOCTURNelion se pot delecta cu jocurile de strategie și creative aduse de Lumea Board Games, pot asista la un ”Duel pe pânză”, desfășurat între doi artiști simpatici: George Roșu și Ștefan Doru Moscu sau își pot manifesta creativitatea pictând, alături de Mimoza Artistică. Bineînțeles că la miezul nopții vom sărbători venirea primăverii și pe cei născuți în luna Martie cu voie bună!

Vă aşteptăm cu entuziasm și forțe proaspete la NOCTURNelion! Nu uitați că pentru a participa la acest eveniment, este musai să ne trimiteți un e-mail la adresa: brasov@incubator107.com.

Cu drag,

Echipa incubator107 Braşov
brasov@incubator107.com
http://brasov.incubator107.com/
http://www.facebook.com/Incubator107Brasov

Comentarii

Ultimă oră