Sari la conținut

Incredibil! Boxerii merg la Europene 2.000 de kilometri cu autocarul!

incredibil-boxerii-merg-la-europene-2000-de-kilometri-cu-autocarul-

Componenţii lotului naţional de box-tineret se va deplasa până în nordul Poloniei, parcurgând 2.000 de kilometri cu microbuzul, pentru a participa la Campionatele Europene de la Kolobrzeg, a declarat antrenorul Valentin Vrânceanu.

"S-au găsit nişte soluţii cu banii, plătesc nişte sponsori şi cluburile. Deplasarea o facem cu microbuzul. Asta este, ce să facem? Astea sunt condiţiile, ne conformăm, vrem să privim partea bună a lucrurilor. Vom pleca astăzi la Zalău, iar mâine dimineaţă la ora 05.00 spre Polonia, la Kolobrzeg. Este în nordul Poloniei, la Marea Baltică, avem drum lung până acolo. Sperăm să ajungem deseară la Zalău şi mâine seară, pe la ora 21.00, să ajungem acolo. Vom avea cam o zi de mers, vom mai face şi pauze. Ce să facem, dacă asta e situaţia? Nu dezarmăm. Noi ne-am pregătit şi pe partea asta cu oboseala, pentru că ne aşteaptă un drum foarte greu. Am mai făcut drumuri lungi prin ţară tocmai ca ei să fie obişnuiţi cu ritmul ăsta. Rămâne acum să ajungem sănătoşi, avem doar ziua de vineri să ne revenemin, să ne refacem. Pe 21 noiembrie sper să beneficiem de o tragere ok şi să obţinem rezultatele bune. E posibil ca unii dintre ei să intre în ring chiar pe 21, depinde de tragerea la sorţi", a declarat Vrânceanu.

Coordonatorul lotului speră însă ca sportivii săi să obţină cel puţin o medalie la aceste campionate europene:

"Pe ultima sută de metri ne-am pregătit foarte bine, ne-am unit forţele şi am reuşit să facem o pregătire centralizată pentru aceşti băieţi. Ei şi-au dat toată silinţa, sper să le mulţumesc şi la sfârşit pentru rezultatele pe care le vor obţine. Sunt convins că acestea vor veni pentru că au muncit exemplar. Sperăm să venim din Polonia cu un rezultat bun. Avem ca obiectiv un loc 1-2 şi două locuri 3-5. Ăsta este obiectivul pe care eu mi l-am asumat cu aceşti copii. Eu cred că pot urca pe podium toţi, au experienţa necesară, dar contează şi tragerea la sorţi şi norocul".

Lotul naţional de box de tineret este compus din opt sportivi: Florian Nicolae, Iulian Ivanov, Ştefan Calotă, Robert Jitaru, Dan Antonio Dincă, Gheorghe Valentin Cepariu, Ion Marian şi Ionuţ Vulpe. Ultimul boxer are o problemă stomatologică şi este posibil să nu intre în competiţie.

Comentarii

Ultimă oră