Sari la conținut

Începutul lunii septembrie aduce la Brașov cea de-a IX-a ediție a Brașov Jazz & Blues Festival

inceputul-lunii-septembrie-aduce-la-brasov-cea-dea-ixa-editie-a-brasov-jazz-blues-festival

Începutul lunii septembrie aduce la Brașov cea de-a IX-a ediție a Brașov Jazz & Blues Festival.

Începând cu joi, 2 septembrie, și până duminică, 5 septembrie, iubitorii muzicii bune sunt așteptați în cele trei locații în care vor avea loc evenimentele festivalului: Piața Sfântul Ioan (scena principală), Piața Brassaï și Parcul Central Nicolae Titulescu.


Ediția a IX-a a festivalului aduce în acest an la Brașov mai mult decât concerte – aduce la viață conceptul unui festival de muzică complex și complet, cu activități și ateliere pentru cei mici, proiecții de filme în aer liber, workshop-uri și masterclass-uri, târg de viniluri și concerte de tip jam session, care vor prelungi atmosfera de festival până târziu în noapte. Orașul de la poalele Tâmpei va prinde viață pe ritmuri de saxofon, chitară și pian și îi va implica atât pe iubitorii de jazz și blues, cât și pe cei mici.


Vineri, de la ora 15:00, Maya Ciosa împreună cu bandul săuva deschideseria concertelor susținute de artiștii de jazz și blues locali. Maya are 17 ani, este din Brașov, și a câștigat Vocea României Junior în anul 2018.


În ultima zi de festival, îi vom asculta pe Midnight Buzz,despre care putem spune că este un proiect atipic în inventarul trupelor locale. Muzica lor este cvasi- dansabilăşi aflată într-un continuu joc al ,,seducției’’ cu genurile funk, jazz sau groove.


Intrarea la concertele din Piața Brassaï este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Comentarii

Ultimă oră