Sari la conținut
incepe-festivalul-w-a-mozart

A patra ediţie a Festivalului W.A. Mozart, organizat de Opera Braşov, va avea loc în perioada 27 ianuarie – 24 februarie şi-i va aduce pe scena insituţiei, printre alţii, pe contratenorul Cezar Ouatu și pe pianiștii Ioana Maria Lupaşcu și Horia Mihail.

Opera Braşov a pus în vânzare biletele pentru spectacolele programate începând de joi, 18 ianuarie, la sediul Operei.

Festivalul va fi deschis cu un spectacol intitulat „Bun găsit, domnule Mozart!”, în care îi veţi revedea pe o parte dintre soliştii Operei Braşov, la pian fiind Ovidiu Mezei. Preţul biletelor este de 10 şi 20 de lei.

Următorul spectacol, „Mozartissimo”, îi va avea ca invitaţi pe Cezar Ouatu şi Ioana Maria Lupaşcu, preţul biletelor fiind 20 de lei.

Joi, 8 februarie, Festivalul ajunge în Sala Patria, unde va avea loc un concert al Kameratei Kronstadt, iar pe 10 februarie, în Sala Operei va fi prezentată opera „Don Giovanni”, preţul biletelor fiind 20 şi 30 de lei.

Miercuri, 14 februarie, este programat spectacolul de balet pe muzică de W.A. Mozart - „Degeţica”, pentru care preţul biletelor este 10 lei, în timp ce la finalul săptămânii, pe 17 februarie, braşovenii sunt aşteptaţi la „Nunta lui Figaro”, unde preţul biletelor este 20 şi 30 de lei.

Vineri, 23 februarie, la Sala Operei va avea loc spectacolul de balet pe muzică de Mozart - „Les petits riens”, pentru care preţul biletelor este de 10 şi 20 de lei.

Festivalul se va încheia la Sala Patria, în 24 februarie, când este programat concertul simfonic extraordinar ce va fi dirijat de Ilarion Ionescu Galaţi. Preţul biletelor este de 30 de lei.

Comentarii

Ultimă oră