Sari la conținut
incepe-balul

Stegarii vor debuta duminică în campionat, împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Meciul se va juca de la ora 21.00 pe Stadionul „Tineretului”

Mai sunt doar câteva zile până la debutul echipei FC Brașov în sezonul 2014-2015 al Ligii I. După ce în prima partidă oficială, cea din Cupa Ligii cu Astra Giurgiu, galben-negrii au fost învinși categoric, în prima etapă a Ligii I, Buga și compania vor primi vizita celor de la Petrolul Ploiești. Partida va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe Stadionul Tineretului. Oficialii formației de sub Tâmpa au scos la vânzare biletele pentru partida cu Petrolul. Tichetele se pot achiziționa de la standul oficial, iar duminică, în ziua meciului, acestea vor fi disponibile la casele Stadionului „Tineretului”. Pentru un tichet la tribuna I și tribuna a doua suporterii trebuie să scoată din buzunar 25 de lei, pentru un loc în sectoarele S și T ale tribunei I trebuie să plătiți 30 de lei, iar un loc în tribuna oficială costă 100 de lei.

Trebuie să câștigăm acasă.  Revenit la FC Brașov după episodul Dinamo, mijlocașul stegarilor, Cătălin Munteanu este de părere că FC Brașov trebuie să redevină echipa invincibilă de pe propriul teren, pentru a aduna cât mai multe puncte. „Este foarte important să reușim să scoatem maxim din meciurile de pe teren propriu. Îmi aduc aminte cu plăcere că ultima oară când am fost la Brașov, nu prea erau echipe care să plece cu puncte de sub Tâmpa. Asta trebuie să se întâmple și acum, trebuie să ne câștigăm meciurile de acasă. Va fi un campionat dificil și foarte echilibrat, în care nu ai voie să faci prea mulți pași greșiți. Începem duminică, împotriva unui adversar foarte valoros, care în opinia mea se va lupta pentru titlu în acest sezon. Ei au un meci în cupele europene și ăsta ar putea fi un avantaj pentru noi. Sperăm să pornim cu dreptul și să reușim un rezultat pozitiv împotriva Petrolului”, a declarat Cătălin Munteanu.

„Petrolul poate fi învinsă”. Atacantul Liviu Ganea este conștient că FC Brașov pornește cu șansa a doua în meciul de duminică împotriva Petrolului, dar estre convins că Mutu și compania pot fi învinși sub Tâmpa. „Va fi un campionat foarte greu, la finalul căruia retrogradează șase echipe. Începem cu două meciuri extrem de grele, împotriva unor echipe foarte bune ale campionatului, Petrolul și Astra, două formații ce se vor bate pentru titlu în acest sezon. Sperăm să arătăm mult mai bine decât la meciul cu Astra din Cupa Ligii și să facem o figură frumoasă la debut. Va fi foarte greu cu Petrolul. Plecăm cu șansa a doua în acest meci, dar vom face totul pentru a scoate maxim din acest joc. Petrolul poate fi învinsă și va trebui să profităm de șansa noastră. De acum se joacă pe puncte și trebuie să adunăm repede o zestre cât mai bogată”, a spus noul vârf al echipei de sub Tâmpa, Liviu Ganea.

Nu s-au rezolvat problemele financiare. Cea mai mare problemă a stegarilor este cea financiară. Restențele salariale către jucători și staff nu au fost încă achitate și acest lucru creează o atmosferă neplăcută în jurul echipei. „Din păcate sunt ceva probleme la echipă. Am auzit și eu că băieții au restanțe salariale de câteva luni bune. Nu te poți concentra la fotbal când ești neplătit de atâtea luni, dar am înțeles că aceste probleme se vor rezolva foarte curând și sperăm că lucrurile vor intra în normal”, a spus Liviu Ganea. „Contează enorm aspectul financiar. Liniștea financiară este extrem de importantă în interiorul grupului. Băieții care au fost aici și anul trecut au restanțe mari, dar au demonstrat că au caracter, au rămas la echipă, au muncit zi de zi, au fost în cantonament, au tras la antrenamente. Sperăm că totul se va rezolva cât mai repede. Sper să nu se ajungă din nou la măsuri extreme, la greve. Sunt promisiuni că băieții își vor lua salariile”, a spus și Cătălin Munteanu.

Comentarii

Ultimă oră