Sari la conținut

Poliţiştii şi procurorii braşoveni vor începe investigaţiile la baza sportivă Olimpia, în urma dezvăluirilor fostei contabile de la club, Ruxanda Oprea. Femeia a povestit reporterilor MixTv despre bani care ar fi fost încasaţi la negru de directorul clubului, Marian Teleleu.
De 3 zile Teleleu este de negăsit. Nu mai răspunde la telefonul mobil, iar de la clubul Olimpia tocmai plecase când a fost căutat de echipa MixTv. Unul dintre subalternii directorului ne-a declarat că şi preşedintele bazei sportive lipsea miercuri la prânz din incintă. După o investiţie de milioane bune la baza sportivă Olimpia, Consiliul Judeţean s-a trezit în afara proiectului. Pentru că n-a mai dat şi alţi bani, spun cei de la club. Şeful judeţului, Aristotel Căncescu, afirmă că a investit fără nicio ezitare. Şi nu oricum, ci şi cu girul consilierilor judeţeni ai Partidului Democrat Liberal. La un moment dat, însă, reprezentanţii Consiliului Judeţean au fost excluşi din forul de conducere al clubului, susţine Căncescu.
Fapte penale. A discutat cu reporterul MixTv, despre declaraţiile fostei contabile de la club, preşedintele bazei sportive, Petric Ernest Ulrich. Acesta a negat toate acuzaţiile. Potrivit unor surse judiciare, declaraţiile fostei angajate dau indicii cu privire la posibila comitere a unor fapte de natură penală. În aceste condiţii, MixTv a pus la dispoziţia şefului Poliţiei Braşov, comisarul şef Florea Oprea, şi a prim-procurorului Parchetului Tribunalului, Adriana Pampu Romanescu, declaraţiile fostei contabile de la clubul Olimpia, Ruxanda Oprea. Potrivit procedurilor, anchetatorii vor începe în cel mai scurt timp, investigaţiile.

Comentarii

Ultimă oră