Sari la conținut
incep-sa-vina-manualele-de-clasa-a-va

După o lună în care lecţiile s-au făcut după Compendiu, în Depozitul de manuale de la Colegiul „Nicolae Titulescu” a sosit a doua tranşă de manuale pentru clasa a V-a, care au început deja să fie distribuite în şcoli.

Elevii vor avea manuale pentru toate disciplinele de la şcoală abia după cea de-a treia tranşă, care va sosi la o dată nestabilită încă.

În luna septembrie, elevii au primit, pe lângă celebrul Compendiu, manualul de Educaţie Fizică şi Sport, iar cei care învaţă în limba maghiară, au primit manualele de Limba şi literatura maghiară şi Limba şi literatura Română.

Acum, în a doua tranşă de manuale, copiii primesc manualele de Istorie, Educaţie Tehnologică, Informatică și Limba engleză.

Distribuirea celor aproximativ 17.000 de cărţi a fost programată marţi şi miercuri, fiecare şcoală fiind chemată să le ridice la un anumit interval orar.

În judeţul Braşov, aproximativ 5.000 de copiii trebuie să primească manuale de clasa a V-a, pe care le vor preda şcolii la încheierea clasei a V-a.

Comentarii

Ultimă oră