Sari la conținut
incendiu-la-sediul-digi-din-centrul-civic

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară în Centrul Civic la sediul RDS & RCS de pe strada N.D. Cocea. Focul a pornit în partea din spate a clădirii și a fost localizat pe acopriș.

La fața locului au intervenit cinci autospeciale ale pompierilor, dotate cu apă și spumă, pentru stingerea incendiului, dar și echipaje SMURD, ținând cont că în clădire erau persoane care lucrau.

Pompierii au avut însă unele probleme cu hidranții, autospecialele fiind alimentate de la un hidrant de pe strada Dorobanților, care însă avea probleme, astfel că apa țâșnea pe lângă furtun, ceea ce ducea la pierderea presiunii. Pompierii au fost nevoiți să plece în căutarea altor hidranți pe străzile laterale de unde să alimenteze autospecialele.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Cpt. Ciprian Sfreja, incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidarea acestuia.

La o primă constatare se pare că fațada clădirii a ars pe o suprafață de aproximativ 250 mp și izolația acoperișului pe aproximativ 20 mp.

Conform primelor informații nu sunt victime. Pompierii spun că alerta a fost dată la ora 23.03.

Comentarii

Ultimă oră