UPDATE ORA: 20.20
Pompierii braşoveni au reuşit să stingă incendiul. Au ars o casă şi o şură, aproximativ 200 mp, spune lt. Ciprian Sfreja de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Braşov. Potrivit acestuia, deocamdată, nu a fost stabilită cauza incendiului, cercetările fiind în plină desfăşurare. Nu se ştie nici dacă locuinţa era sau nu asigurată.

UPDATE ORA:19.45
Proprietarul casei care a luat foc, un bătrân de 85 de ani, a fost scos din locuinta, dar din nefericire nu a mai putut fi salvat, potrivit politistilor din Bran. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Braşov pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

O casă din localitate a luat foc şi arde şi în aceste momente. Pompierii şi poliţiştii sunt la faţa locului şi încearcă să stingă flăcările. Potrivit martorilor, proprietarul casei, un bătrân de 85 de ani, nu a mai fost văzut de câteva zile. Potrivit oamenilor legii, este posibil ca bărbatul să se fi aflat în locuinţă, în momentul izbucnirii incendiului. În clădire nu se poate pătrunde, în acest moment, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, cms. şef Liviu Naghi, pentru a se vedea exact dacă era sau nu vreo persoană în casă. Vom reveni cu amănunte.