Sari la conținut

Încă un sfârșit al lumii anunțat pe 30 septembrie

inca-un-sfarsit-al-lumii-anuntat-pe-30-septembrie

Luna Neagră, anunțată de astrologi, agită spiritele și dă naștere la noi teorii ale conspirației. Adepții acestora susțin că vineri, pe pământ, va veni pentru a doua oară Iisus Hristos, bazându-se pe versete din Evangheliile după Apostolii Luca și Matei, precizează Adevărul.

Vineri, pe 30 septembrie va avea loc fenomenul intitulat Luna Neagră, pe care mulți îl asociază cu venirea Apocalipsei. Acesta se produce atunci când partea iluminată a lunii este prinsă în umbra pământului, ceea ce o face imposibil de văzut. Fenomenul are loc la aproximativ 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificație deosebită, datorită altor activități ce vor avea loc în această lună. Prima zi a lunii a adus cu ea un inel de foc, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul și Soarele deasupra Africii, astrul fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru adăugat fenomenului Luna Neagră îi face pe mulți temători.

„Aceste semne ne transmit că Isus vine curând. Ne apropiem de sfârşitul lumii şi sfârşitul vieţii pe Pământ, pentru toate fiinţele umane. În fiecare zi, trebuie să ne apropiem de salvatorul nostru Isus Hristos. Căci nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ“, a scris pe Facebook un adept al teoriei conspiraţiei. „Domnul va face Luna roşie ca sângele, iar apoi neagră. Vă sună cunoscut?“, a scris un altul.

Fenomenul dublu face trimitere la citatul din Biblie care prevestește sfârșitul lumii. Cu toate acestea, oamenii de știință spun că fenomenul nu trebuie să aducă spaimă printre oameni, viața pe Pământ urmând să se desfășoară în mod normal în timpul și după acest fenomen. Luna Neagră va fi vizibilă în Emisfera Vestică, deasupra Americii de Nord și de Sud și în porțiunile vestice ale Europei.

Comentarii

Ultimă oră