Sari la conținut

Încă 7 treceri de pietoni din Brașov cu limitatoare de viteză!

inca-7-treceri-de-pietoni-din-brasov-cu-limitatoare-de-viteza-

Montarea acestora a început marți!

După ce la finalul săptămânii trecute au fost instalate șapte limitatoare de viteză la trecerile de pietoni, marți a început cea de-a doua etapă de instalare a unor astfel de dispozitive.


      Conform informațiilor Primăriei Brașov, două astfel de dispozitive vor fi montate pe Bulevardul Alexandru Vlahuță, (unul înainte de sensul giratoriu de la intersecția cu str. Hărmanului, direcția de mers spre Gară și altul înainte de sensul giratoriu de la Gară, direcția de mers Hărmanului spre Făget), unul pe strada 13 Decembrie (la Colegiul Național „Nicolae Titulescu”), trei pe Calea Făgărașului (primul la intersecția cu str. Pictor Ion Andreescu, al doilea în dreptul terminalului RATBV „Municipal”, iar al treilea la la AgroBârsa) și unul pe Bulevardul Muncii (la intersecție cu str. Someșului).


    Limitatoarele de viteză sunt montate în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistrat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

Comentarii

Ultimă oră