Sari la conținut

În sfârșit! Victorie pentru Corona Brașov

in-sfarsit-victorie-pentru-corona-brasov

Corona Braşov a câştigat cu 30-26 meciul jucat duminică, pe teren propriu în compania formației HC Zalău, meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Partida a fost extrem de echilibrată mai ales în prima parte, la pauză echipa oaspete intrând cu un avantaj de două goluri. Situaţia s-a schimbat în a doua repriză, atitudinea jucătoarelor antrenate de Dragoş Dobrescu dând senzaţia că nu pot scăpa victoria, ceea ce de altfel s-a şi întâmplat.

După un joc condus de la centru de Eliza Buceschi, dar şi cu o apărare extrem de bună, Corona a reuşit astfel să rupă seria înfrângerilor, în faţa unui adversar incomod, calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Cele mai bune marcatoare din echipa galben-albastră au fost Buceschi, care a înscris de 12 ori, Ciuciulete, cu 6 goluri reușite, și Chiper, care a marcat de 4 ori.

La finalul partidei, antrenorul Dragoş Dobrescu a punctat că numai cu o atitudine de echipă unită se pot câştiga meciuri, iar acest lucru a fost demonstrat cu prisosinţă în partida cu HC Zalău, una în care jucătoarele Coronei au obţinut împreună o victorie extrem de importantă.

Acum, după 18 partide disputate (inclusiv meciul cu CSM București, jucat în devansul etapei a 18-a), echipa de la poalele Tâmpei ocupă locul 8 în clasamentul Ligii Florilor, cu 24 de puncte.

Pentru Corona Brașov, urmează, la sfârșitul acestei săptămâni, un nou meci pe teren propriu, în compania formației Danubius Galați.

Comentarii

Ultimă oră