"Un tânăr  politician, în formare, trebuie să care, o vreme măcar, geanta unui politician mare. Geantă pe care să o lase din mână ... la timp, urmandu-și propriul drum".
 
Pare o glumă, dar e o cutuma în lumea politicienilor. De aici si de pretutindeni. Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a vorbit la Mix Actual despre tinerii pe care i-a format.
 
Nu i-au cărat lui geanta, dar pe mulți i-a văzut crescând în partid de când erau la tineret și lipeau afișele în campanie. Unii i-au ramas aproape, chiar daca nu le mai e șef și are astăzi probleme de rezolvat. Alții l-au uitat. Iar alții îl privesc chiar cu teamă și ostilitate.
 
Fostul președinte al Consiliului Județean, Aristotel Căncescu, auto-sudpendat din PNL până la rezolvarea problemelor pe care le are cu Justița, are o amărăciune, nu poate munci mai departe pentru partid și crede ca ar fi putut ajuta, din spate, cu experiența pe care o are, colegii mai tineri.  
 
Asa că, oficial , a făcut un pas înapoi si nu mai are vreun gand de candidatura. Totuși, a ramas aproape de cei care îi calcă pragul sau îi caută sfatul. Și spune că nu sunt deloc puțini! 
 
"Uneori este pelerinaj la mine acasă, ca la Mecca" - glumește fostul șef al județului. 
 
Emisiunea aici : 
2 comentarii la articol "În politică începi cărând geanta șefului"

Emanuel

28 Aug 2016

Si tu Onelia cum ai inceput sa faci politica? O carai sau o sugeai? Eu pun pariu ca ai ales a doua varianta cum faci mai mereu, preferi sa i-o sugi la vre unu ca sa iti fie si tie bine ca sa nu mai vorbim despre faptul ca ai devenit o mare parasuta...
Raspunde

Pavel

29 Aug 2016

cam asa Emanuel....a pupat capu ca sa iti poarte spatele
Raspunde
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here