Sari la conținut

„Împreună de Sărbători“- Donații pentru copiii sărmani din Brașov

impreuna-de-sarbatori-donatii-pentru-copiii-sarmani-din-brasov

Asociația „Aici pentru Tine“ Brașov a lansat Campania „Împreună de Sărbători“. Brașovenii sunt indemnaţi să sprijine copiii aflați în medii defavorizate precum și pe cei aflați în centre de plasament din Brașov.

„Cu toţii avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării şi cărţi pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine. Tot ceea ce trebuie să faci este să le strângi pe toate şi să duci la sediul Asociaţiei «Aici pentru Tine», pe strada Toporaşului nr.7, Braşov”, ne îndeamnă reprezentanții asociației, organizatorii campaniei „Împreună de Sărbători”.


   De asemenea, reprezentanții firmelor din Brașov sunt invitați să doneze cota de 2% din impozitul pe profit pentru copiii nevoiaşi ai Brașovului. Doritorii pot dona impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei, cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba“, ne îndeamnă organizatorii.

Asociația „Aici pentru Tine“ este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate.

Asociația „Aici pentru Tine“ are sediul în Brașov, pe str. Toporașului nr.7.

Comentarii

Ultimă oră