Sari la conținut
importanta-analizarii-pariurilor-sportive

Așa cum demonstrează observațiile cu privire la activitatea multor pariori, analiza pariurilor sportive și a activității de cercetare în alegerea pariurilor pe care urmează să le plaseze se reduce la o privire rapidă asupra statisticilor echipei. Statistici privind pariurilor sportive pot fi găsite pe site-urile sportive, iar informații despre pronosticuri, pariuri și case de pariuri pot fi găsite pe 10 pariuri.


În același timp, conform statisticilor oferite de casele de pariuri, mai mult de 95% dintre pariori au un sold negativ.


Merită să vedem dacă această activitate superficială despre predicții și alegerea pariurilor este legată de rezultate atât de deplorabile. La urma urmei, rezultă că statisticile devin singura sursă de informații. În acest caz, vom lua în considerare două abordări diferite. În primul rând, vom analiza modul în care începătorii analizează statisticile la pariuri și vom sublinia motivele pentru care acest lucru nu dă rezultate pe termen lung.


Ne vom concentra pe motivul pentru care statisticile brute nu oferă pariorilor șansa de a obține un câștig serios atunci când pariază și vom discuta despre locul real pe care aceste date ar trebui să îl ocupe în gama factorilor de predicție.


A doua abordare este o analiză bazată pe argumente cu o pondere mai mare decât numărul meciurilor anterioare, vom dezvălui „secrete din bucătărie”, modul în care lucrează pariorii profesioniști de succes și ceea ce iau în consideră când fac predicții.


În acest exemplu de analiză a pariurilor sportive, vom considera fotbalul drept cel mai popular sport. Cu toate acestea, toate argumentele se aplică oricărui tip de sport. Exemple și tendințe similare pot fi găsite în majoritatea disciplinelor.


Vom lua cazul unui începător care decide să parieze pe câteva meciuri de fotbal. Lista evenimentelor sportive se găsește, de regulă, pe site-urile cu statistici despre pariuri. Vom lua drept exemplu un site de statistici despre pariuri obișnuit.


Făcând clic pe un meci se deschide un tab. De obicei acolo apare liga, runda sau faza competiției, precum și numele echipelor concurente. Există mai multe astfel de tab-uri și se schimbă în funcție de situație: dacă meciul urmează să aibă loc, este în desfășurare sau s-a încheiat deja. Pentru un viitor joc, informațiile pe care ar trebui să le căutați sunt următoarele:


Statisticile jocului (informațiile despre joc): locul, arbitrul, jucătorii care vor lipsi.
Cote: ofertele diferitelor case de pariuri.
H2H: Istoricul ultimelor meciuri ale echipelor, inclusiv meciuri amicale.


Când jocul urmează să înceapă, tab-ul cu informații despre joc se va schimba în „Live” și veți vedea listele finale. În timpul jocului, vor fi disponibile statistici și o analiză a meciului, care reflectă: posesia, atacurile, faulturile, loviturile de la colțul terenului, cartonașele galbene și roșii, goluri etc.


Informații privind meciul


Echipa din stânga este de obicei echipa gazdă, iar cea din dreapta echipa oaspete. În acest tab, puteți găsi informații despre locul de desfășurarea meciului( meci jucat acasă sau meci jucat acasă, dar nu pe statdioul echipei gazde). La fel se poate deduce și numele stadionului și al orașului în care va avea loc meciul.


Numele arbitrului vă este util numai dacă vreți să pariați pe numărul de cartonașe galbene. Acesta nu este cel mai important factor în prezicerea unor astfel de rezultate, dar aflarea numelui arbitrului și examinarea statisticilor sale nu este un lucru rău.


Listele cu jucătorii care vor juca nu sunt întotdeauna de încredere. Așa cum s-a observat de multe ori, pe site-uri pot apărea informații incorecte.

Prin urmare, trebuie să aflați componenții echipei din cele mai fiabile surse.


Dacă este un meci de cupă, pentru a doua etapă rezultatul primului meci va fi afișat pe pagina cu informații. Aceste informații sunt foarte utile. Echipele joacă adesea cu scorul total și trebuie luat în considerare acest lucru.


Cote


Tab-ul cu privire la cote nu ar trebui să vă intereseze. Acesta este un anunț al caselor de pariuri sportive. Analizarea unui meci în funcție de cotele sale este una dintre cele mai grave greșeli pe care începătorii întotdeauna le comit. Deci, trebuie să învățați să ignorați aceste cote. Trebuie să analizați cotele numai după ce ați făcut predicția și ați estimat probabilitatea rezultatului ales pentru pariu. În continuare, puteți compara predicția cu cotele caselor de pariuri sportive și să decideți dacă sunteți mulțumiți sau nu.


Statistici H2H


Statisticile H2H sunt cele mai interesante. Veți găsi informațiile despre ultimele meciuri ale echipelor. Veți putea vedea ultimele cinci meciuri jucate acasă și ultimele cinci meciuri jucate în deplasare, precum și istoricul întâlnirilor dintre ele. Toate aceste liste pot fi ușor extinse pentru a vedea mai multe meciuri. În plus, există tab-uri suplimentare care vă permit să vedeți separat meciurile jucate pe stadionul propriu sau pe alte stadioane.


În această secțiune apar meciurile de la toate turneele. Apar date despre meciuri, precum și rezultatul unei echipe anume (victorie, remiză sau înfrângere, evidențiată printr-o culoare) și scorul meciului.


Nu este suficient să căutați informații în tabelul de statistici pentru a cunoaște forma curentă a unei echipe. De asemenea, trebuie să urmăriți jocurile. Statisticile sunt doar un instrument auxiliar, care vă ajută în crearea unei imagini de ansamblu despre date.


Rețineți că un parior inteligent câștigă bani, deoarece are în mod regulat un avantaj, întrucât ține cont de cei mai importanți factori ai meciului și de componenții echipelor, bazându-se pe tendințele statistice ale meciurile trecute.

Comentarii

Ultimă oră