Sari la conținut
ilinca-vandici-despre-relatia-cu-liviu-varciu

Ilinca Vandici a vorbit pentru prima oară despre cum a început relaţia de dragoste dintre ea şi Liviu Vârciu.

"Liviu e un jongler. Ştie să vorbească şi să se poarte. E foarte tandru. Noi ne cunoaştem de foarte mult timp. Ne-am întâlnit la un moment dat. A venit emisiunea, eu am fost surprinsă de ce a declarat el. Şi aşa a început totul. Nu am contract cu nimeni. S-a întamplat să ieşim la masă la un restaurant şi am acordat un interviu. Nici nu ne pupasem până atunci", a spus Ilinca la “Draga mea prietenă”

"Noi suntem doi oameni care încearca sa se cunoasca. Zic să avem răbdare. Să lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Suntem doi oameni normali, care se duc şi mănâncă ceva împreuna. Altceva nu am făcut. Nu am fost la el acasă, nu a fost la mine acasă. Nu am de ce să mă ascund", a spus ea.

„Da, sunt îndrăgostit! De viaţă sunt îndrăgostit. De zilele astea frumoase pe care le am de vreo săptămână. De Dumnezeu pentru că a făcut cumva să fie bine. Sunt îndrăgostit de Ilinca Vandici...  Ilinca e frumoasă, ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de o asemenea femeie. M-aş bucura să creadă ce îi spun! a declarat si Liviu Vârciu, prin telefon, în emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Comentarii

Ultimă oră