Sari la conținut

Ianuarie vine cu alegeri faine pentru tine la AFI Brașov

ianuarie-vine-cu-alegeri-faine-pentru-tine-la-afi-brasov

Luna cadourilor continuă și-n Ianuarie. La AFI Brașov, ianuarie aduce o campanie de reduceri super faine în peste 128 de magazine. Nu rata reducerile, e sezonul schimbărilor și noilor începuturi, e momentul ideal pentru a alege noile ținute în care să te simți confortabil pentru a pune în practică rezoluțiile lui 2022.

De vineri, 14 ianuarie redeschidem patinoarul de pe terasa AFI Brașov, de la etajul 1. În teorie, luna decembrie ar fi trebuit să fie una cu zăpadă și grade mai puține la Brașov. În practică lucrurile au stat diferit și patinoarul de pe terasă nu a putut funcționa așa cum ne-am fi dorit, din cauza condițiilor meteo. Ianuarie, gerarul din calendar aduce vești bune și vreme prielnică pentru patinoar.Acesta va fi zilnic între orele 10.00 - 22.00, atâta timp cât vremea de afară ne va permite. Costul unei ore de patinaj este 20 de lei cu patinele proprii și 30 de lei cu patinele închiriate. Te așteptăm să te bucuri de amintiri faine pe patine, alături de oamenii dragi pe terasa cu cel mai fain view spre Tâmpa din Brașov!

Ianuarie pare luna ideală de a merge pe “Cărări cu suflet”, care nu întâmplător este și numele noii expoziții de pe Podul Artiștilor de la etajul 1 din mall (vis a vis de Obsentum). Expoziția își dorește să scoată în evidență frumusețile cu care natura ne înconjoară și pe lângă care, de cele mai multe ori, trecem nepăsători. Este realizată de membrii secției de turism “Cocoșul de Munte” din cadrul Casei de Cultură a Studenților Brașov, ce promovează un stil de viață sănătos, prin mișcare. Fotografiile sunt realizate de membrii clubului în numeroasele lor activități în natură și vor fi expuse toată luna ianuarie în AFI Brașov. 2022 începe cu alegeri faine pentru tine la AFI Brașov.

Comentarii

Ultimă oră