Sari la conținut

Iadul există în Siberia?! Oamenii de ştiinţă au fugit îngroziţi

iadul-exista-in-siberia-oamenii-de-stiinta-au-fugit-ingroziti-

Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit ţipete umane venind din adâncul pământului. Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieşit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane care au înregistrat strigătele unor condamnați.

Fiind  comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului, a spus Azzacov. Aceeaşi experienţă terifiantă au trăit şi savanţii sovietici, care au săpat un sit în Siberia. Foreza a început să se rotească ameţitor, indicând faptul că a fost atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat o creștere semnificativă, până când temperatura a ajuns la 2000 de grade F.

Când au retras foreza, "o creatură cu colţi imenşi şi ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos urlând ca un animal sălbatic", spun cei care au fost martori la straniul incident. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mişcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere, scrie efemeride.ro. Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.După acest incident, cercetările au fost oprite iar puţul a fost acoperit cu pământ. Responsabilii sovietici au refuzat să facă comentarii referitor la raportul anchetei.

Comentarii

Ultimă oră