Sari la conținut

"Am trăit în ultimul an încercări ale vieții pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul. Am creat în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotașilor de care sunt mândru și care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau să îmi asigur însă colegii, că îi voi ajuta cu tot ce am învățat în acești 17 ani!", scrie Șerban Huidu în prima postare de pe blogul personal, după tragicul accident rutier de lângă Brașov.

"Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică și asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susținut niciodată că sunt fără pată, dar reacția unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înțelegeți că Șerban Huidu nu se agăță de statutul de persoană publică și că niciodată nu a făcut acest lucru.
Pe scurt aș vrea să nu confundați omul Huidu, cu emisiunea în sine care este exprimarea unei idei de mai bine și care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisine de opinie care se folosește de umor! Atât! Pentru asta cronica trebuie să continue!
Vreau să le mulțumesc fanilor și prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente și să asigur rudele victimelor de adânca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie și familiei mele! Vă rog să mă iertați!   Sursa: serbanhuidu.ro (L.A.)

Up DATE: La câteva minute de la postarea mesajului pe www.serbanhuidu.ro, pagina nu mai poate fi accesată probabil din motive de trafic extrem de ridicat. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră