Sari la conținut

Viorel Hrebenciuc nu respinge varianta anticipatelor. Ba mai mult, şeful de campanie al PSD spune că le va propune parlamentarilor să nu susţină nici cea de-a doua propunere a şefului statului. Preşedintele Băsescu a declarat, vineri, referindu-se la această eventualitate, că va cere dizolvarea Parlamentului.

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat că va propune, luni, ca parlamentarii PSD să "trântească" ambele propuneri de Guvern care ar putea fi făcute de către premierii desemnaţi de şeful statului, pentru a se ajunge la alegeri anticipate.

El l-a acuzat pe şeful statului că a lansat o "sperietoare" pentru a obţine sprijinul Parlamentului pentru un nou Guvern. "Sperietoarea asta pe care încearcă Băsescu să o arate parlamentarilor e o gogoriţă. Acest individ arată încă o dată că este profund antidemocratic, în contextul în care nu ţine cont de 65% din Parlament, bazându-se pe eventuala spaimă a parlamentarilor că vor vota al doilea Guvern de dragul scaunului. Eu nu sunt dispus să intru într-un asemnea joc şi am să propun colegilor mei chiar să nu votăm şi al doilea Guvern", a mai spus Hrebenciuc.

Comentarii

Ultimă oră