Sari la conținut
horoscopul-zilei-7-iunie-2016

GEMENI

Intalnire cu prietenii, poate fi o zi aniversara sau e alt prilej sa v-adunati la un suc, la o cafea. O sa va parvina raspunsul la o cerere mai veche si poate veti incasa banii pe care nu i-ati primit la timp sau aflati c-ati trecut cu bine un examen.

RAC - Poate a sosit momentul sa va ganditi la legalizarea relatiei sau sa aduceti pe lume un copilas si o sa cautati solutii. Se pare c-o s-aveti noroc de un om care sa va finanteze un proiect si o sa va descurcati frumos de-acum incolo, totul o sa mearga snur.

LEU - O instiintare c-aveti de recuperat o suma de bani si de achitat un rest pe cate undeva, si de luat si de dat. E posibil sa gasiti o destinatie de vacanta si sa va coste mai putin, c-o fi la reducere, poate vor fi niste imprejurari aparte si o sa faceti o economie.

FECIOARA - Se pare ca va ganditi la casatorie, e un an favorabil relatiei si poate planificati nunta. Apare o tevatura la serviciu, poate e mult de lucru sau e o reorganizare, se face vreun control si o sa fie solicitant.

BALANTA - O sa va puteti reface viata sentimentala, apare sau re-apare cineva care va tine pasul cu voi. Va pregatiti de o relansare, poate dati de oameni foarte buni din punct de vedere profesional, cu care sa colaborati si o sa va extindeti afacerile, sa lucrati la alta scara.

SCORPION - Poate veti consulta un notar, un avocat, ca sa va indrume, sa castigati un proces niste bunuri, sa legalizati niste acte. Se poate sa vi se aprobe un credit bancar si sa va luati casa ori sa va schimbati masina, sa pregatiti un eveniment festiv care sa adune lume multa.

SAGETATOR - O sa va tenteze cineva cu un job care sa va propulseze in cariera si daca erati intr-un gol de imagine poate va hazardati. Poate-ncepeti sa va ganditi mai serios la o relatie, chiar daca aveti asa, un spirit mai independent si chef de duca, parc-ati vrea totusi sa fiti mai asezati - la casa voastra.

CAPRICORN - Va dati intalnire cu cineva care vrea niste explicatii referitoare la o neintelegere de ordin sentimental si o sa treceti peste orice disensiune. O sa interactionati cu niste oameni care vor sa desfasurati niste activitati comune, pot sa fie de natura profesionala sau personala, ca sa va relaxati.

VARSATOR - O sa va bucurati de mai multa caldura sufleteasca din partea celor din jur si-o sa va destindeti, o sa va priasca totul. Poate faceti un efort financiar ca sa puteti pleca in concediu cu ai vostri sau macar sa-i trimiteti pe copii intr-o tabara ori cateva zile la bunici prin tara pe undeva.

PESTI - Poate veti face cunostinta cu cineva care sa vi se para compatibil din mai multe puncte de vedere si asa sa si fie! Noutati care sa va tina in priza si sa fiti conectati la evenimentele din sfera familiala, sa puneti umarul la pregatirea unei nunti sau a unui botez.

BERBEC - E bine sa va-ngrijiti si mai atent de sanatate, ca sa faceti fata cu brio provocarilor care vor veni pe banda rulanta. O sa scoateti din banca niste bani ca sa rezolvati problemele casei ori poate vreti sa duceti masina in servis, sa fie gata pregatita pentru concediu.

TAUR - O sa va respectati promisiunile facute partenerului de cuplu si va fi liniste si pace in relatie, altminteri ies scantei. Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru in strainatate sau poate va duceti la studii, oricum, sunteti dispusi sa faceti o schimbare in viata voastra si lucrurile va ies.

Sursa stirileprotv.ro

Comentarii

Ultimă oră