Sari la conținut
horoscopul-zilei-7-ianuarie-2016

BERBEC

Simtiti nevoia de mai multa miscare si astazi v-ati decis sa faceti o plimbare prin oras, poate chiar intr-un parc. Persoana iubita va fi incantata sa vi se alature.

TAUR
V-ati intalnt cu cineva drag si va puneti pe depanati amintiri. Veti fi epuizati, dar efortul va merita.

GEMENI

Lansati o provocare prietenilor. Le propuneti un targ, iar ei se vor comporta ca si cum ar fi vorba despre o competitie. O sa jocati rolul arbitrului.

RAC

Aveti un zambet pana la urechi, insa nu vreti sa divulgati motivul pentru care va simtiti asa. Preferati sa va bucurati doar voi pana cand sunteti siguri de un anumit aspect.

LEU

Pregatiti o surpriza pentru partenerul de viata si aveti emotii foarte mari. Va fi un moment de neuitat, iar momentul culminant va avea loc abia dupa ce ii oferiti cadoul.

FECIOARA

Vi se indeplineste o dorinta mai veche, pentru care ati muncit mult in ultima perioada. Este posibil sa faceti o noua victima in plan sentimental. Urmeaza o perioada interesanta din acest punct de vedere.

BALANTA

Petreceti momente frumoase alaturi de partenerul de viata. O ruda apropiata va face o vizita care va bucura si s-ar putea sa primiti ceva cadouri care nu au ajuns la voi in timp util.

SCORPION

Daca mergeti la cumparaturi, incearcati sa respectati lista. Nu aruncati banii pe lucruri inutile, bugetul are limite si s-ar putea sa va culpabilizati apoi.

SAGETATOR

Aveti cam mult timp liber la dispozitie si va ganditi sa faceti ceva impreuna cu prietenii. O iesire in oras nu va surade, asa ca ii invitati pe la voi, la o mica petrecere.

CAPRICORN

Sunteti foarte relaxati si va propuneti ca in aceste zile sa nu lasatii pe nimeni si nimic sa va tulbure. Planul tau vostru fi dus la sfarsit, cu bine.

VARSATOR

Dupa cateva zile de agitatie, vreti doar sa va odihniti si sa va rasfatati cu ceva special alaturi de familie. Veti avea parte de momente speciale.

PESTI

Primiti o veste minunata de la cineva aflat la cateva sute de kilometri de voi. Vestile sunt legate planuirea unui concediu in comun.

Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră