Sari la conținut
horoscopul-zilei-4-ianuarie-2016

Berbec

Niste asa zisi amici iti inseala asteptarile. Poate ca si tu te-ai auto-iluzionat in privinta lor. Partea buna e ca stii acum, ca nu trebuie sa contezi prea mult pe altii.

Taur

Apar noutati imbucuratoare in viata de cuplu. Partenerul te rasfata, iar tu infloresti.

Gemeni  Vei face astazi proba unor calitati importante: imaginatia si originalitatea. Cei apropiati te apreciaza si se bazeaza pe tine.

Rac

Te confrunti cu termene limita si sarcini dificile la serviciu. Ia-o usor, pas cu pas, si vei reusi sa duci totul la capat cu bine.

Leu

Proiectele tale vor prospera chiar daca vei intampina obstacole. O schimbare in plan profesional e de luat in calcul, caci astrele favorizeaza succesul in cariera.

Fecioara

Povara asteptarilor pe care ceilalti le au de la tine va fi tot mai grea. Nu uita ca cei buni au mereu de facut fata unei provocari.

Balanta

E momentul sa-ti consolidezi pozitia financiara. O investitie inteligenta sau o marire de salariu au sanse maxime de realizare in aceasta perioada.

Scorpion

Ai niste restante de achitat. Fie ca sunt rate la banci sau obligatii de alta natura, incearca sa te achiti onorabil de ele. Altfel, se vor transforma intr-un balast greu de controlat.

Sagetator

Faci o cucerire! De la flirt la un angajament serios e ceva cale, recomandarea de baza este sa fie onest si sa nu te joci cu sentimentele nimanui.

Capricorn

Un amic iti propune o colaborare. E vorba de un hobby placut care-ti va reincarca bateriile si iti va ridica moralul.

Varsator

S-ar putea sa fie nevoie de niste investigatii medicale: o serie de analize, sau o vizita la stomatolog. Ia lucrurile din pripa si totul va fi bine.

Pesti

Te bate un dor de duca departe, dar va trebui, cel putin pentru moment, sa ti-l temperezi. Dorintele tale stagneaza, n-ai incotro si o sa astepti o conjunctura mai favorabila pentru ele.

Sursa realitateta.net.

Comentarii

Ultimă oră