Sari la conținut
horoscopul-zilei-3-iunie-2016

Berbec

Planurile dumneavoastra in legatura cu o afacere s-ar putea sa esueze din cauza ambitiilor nerealiste. Daca analizati totul cu obiectivitate, veti vedea ca proiectele dumneavoastra se pot concretiza numai cu rabdare si cu sustinere din partea unei persoane cu experienta. Spre seara primiti vizita unor prieteni de familie, cu care va simtiti foarte bine.

Taur

Starea de confuzie si lipsa simtului practic va afecteaza randamentul la locul de munca, dar si relatiile cu prietenii.
Evitati discutiile in contradictoriu si concentrati-va asupra problemelor urgente! Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.

Gemeni

Sunteti indispus din cauza unor probleme sentimentale si va refugiati in munca. Va sfatuim sa va propuneti obiective mai realiste si sa acceptati ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta va sfatuieste cum sa rezolvati divergentele cu partenerul de viata.

Rac

Se pare ca nu aveti spor pe plan profesional si in afaceri. Nu fortati lucrurile! In caz contrar, va veti irosi energia si riscati sa aveti probleme cu sanatatea. Astati intuitia nu prea va ajuta, dar va puteti baza pe sfaturile prietenilor.

Leu

Nu sunteti intr-o dispozitie prea buna, desi aveti multe de facut la serviciu si acasa. Ideile si proiectele dumneavoastra nu sunt bine primite. Nu este momentul sa insistati. Aveti tendinta sa va impuneti punctul de vedere. Fiti mai flexibil in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!

Fecioara

Seful si colegii de serviciu va reproseaza ca nu reusiti sa va incadrati in programul de lucru. Nici acasa nu sunteti tocmai entuziast, spre nemultumirea familiei. Incercati sa fiti mai atent la problemele celor din jur! Astazi este recomandabil sa va ocupati de activitati de rutina.

Balanta

Dimineata s-ar putea sa aveti un randament scazut la locul de munca. Va recomandam sa amanati deciziile importante si tranzactiile financiare. N-ar strica sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

Scorpion

Va cam lipseste simtul practic si nu este indicat sa incepeti noi activitati. Daca aveti de luat decizii sau de semnat contracte, amanati pe maine! Aveti o controversa cu partenerul de viata, intr-o problema financiara. Nu incercati sa va impuneti ideile, pentru ca s-ar putea sa nu fie cele mai bune!

Sagetator

Va gasiti in fata unei dileme: ori finalizati o lucrare importanta la locul de munca, ori va ocupati de o afacere personala, care se anunta foarte profitabila. Va sfatuim sa temporizati si sa amanati decizia pe maine. Speculatii financiare sunt total contraindicate astazi.

Capricorn

In prima parte a zilei, intentionati sa solicitati o marire de salariu. Nu ati ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plang ca nu sunteti suficient de cooperant. Incercati sa va destindeti si sa va mai detasati de problemele cotidiene!

Varsator

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de munca, reusiti sa faceti fata tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai in varsta. Evitati speculatiile de orice fel si nu va izolati de prieteni!

Pesti

Astazi aveti idei confuze si nerealiste, iar cei din jur nu resusesc sa va inteleaga. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp. Riscati sa nu duceti nici una la bun sfarsit. Nu este o zi buna pentru afaceri sau investitii, avand in vedere ca va lipseste simtul practic.

Sursa spynews.ro

Comentarii

Ultimă oră