Sari la conținut
horoscopul-zilei-29-ianuarie-2016

Berbec

Vă mobilizaţi exemplar pentru a face impresie bună la un eveniment cu caracter oficial. Orgoliul vostru este pe deplin satisfacut !

Taur

O zi senină. Cea mai importantă bucurie este faptul că o persoana care vă atrage,își sporește atenția cu care vă tratează.


Gemeni

Ați putea astăzi greși ignorând familia care vă vrea binele. Încercați să fiți mai maleabil.

Rac

O schimbare de sarcini constituie începutul unui drum spre o avansare profesională. Luați lucrurile cu seriozitate.

Leu

O decizie nedreaptă ar putea declanșa în viața ta o criza. Apelează la oameni apropiați pentru susținere.

Fecioară

Sunteţi relaxat şi bine dispus, chiar dacă cei din jur vă pun piedici la fiecare pas. Nu-i băgaţi în seamă vor cădea singuri în propia capcană, vă asigură astrele.

Balanță

Sunteți cuprins de agitație în dorința de a pregăti perfect un eveniment important. Nu disperaţi, totul este sub control.

Scorpion

Oboseala îşi spune cuvântul şi vă afectează atât concentrea cât și dispoziția. Chiar dacă nu staţi foarte bine în plan financiar, aveţi nevoie de un concediu.

Sagetător

Astazi trag cam mulți de voi în toate parțile. Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru.

Capricorn

Astrele nu sunt foarte darnice cu voi şi vă pregătesc niste evenimente cu efect destabilizator. Sfatul este să cântăriţi totul foarte prudent.

Vărsător

Timpul pe care l-aţi alocat unei probleme expira. Ceea ce trebuie finalizat, probabil nu mai poate fi amânat cu scuze şi argumente nefondate.

Pești

Intuiția vă ajută azi acolo unde raţiunea eşuează. Dacă vă veţi lăsa purtat de val veţi ajunge mai departe decât dacă veţi folosi un plan minutios elaborat.
Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră