Sari la conținut
horoscopul-zilei-22-ianuarie-2016

Berbec

Eşti foarte irascibil şi faci mari eforturi să nu vorbeşti foarte dur cu cei din anturaj. Doar persoana iubită te mai poate calma cât de cât! Seara, ai tendinţa de a plăti unele poliţe şi pui la cale cu răbdare şi meticulozitate strategii originale.

Taur

Reuşeşti să te cerţi cu prietenii cei mai fideli şi nu ţii cont de niciun fel de observaţii. Cei care au cel mai neaşteptat succes sunt oamenii de afaceri, pe care se pare că îi avantajează conversaţiile de azi. Scoţi însă bani şi din piatră seacă!

Gemeni

Dacă nu ai plecat încă la drum, te răzgândeşti din pricina unei persoane de care trebuie să ai grijă. Se va declanşa pe neaşteptate o criză financiară mică. Seara, te concentrezi cu uşurinţă, gândeşti logic, munceşti mult şi doreşti experienţe noi.

Rac

Bănuieşti că există multe persoane care te invidiază şi acţionează împotriva ta, dar nu ai cum să dovedeşti aceste lucruri. Faci greşeli în planificarea şi cheltuirea banilor. Reacţiile tale sunt prea brutale în comparaţie cu ceea ce le provoacă.

Leu

Se vor declanşa numeroase conflicte din cauza unor femei rău voitoare. Întreaga zi vei fi supus unor tensiuni provocate de toate evenimentele neplăcute. Seara, te simţi iar foarte obosit şi vei încerca să te izolezi pentru a te putea odihni mai bine.

Fecioară

Din cauza stării de nelinişte, provoci un fel de discuţie consultativă cu cei cu care munceşti şi cu rudele. Cei din anturaj sunt amabili, cooperanţi, dar obositori prin insistenţele fără sfârşit. Seara, te plictiseşti şi îţi oferi o mică „vacanţă”.

Balanţă

Îţi uimeşti colaboratorii cu energia şi intuiţia ta. Ai întreaga zi un program atât de încărcat, încât nu mai ai timp de persoana iubită şi de rudele apropiate. Vei descoperi însă că nu totul depinde de resursele financiare. Seară foarte pasională.

Scorpion

Te grăbeşti să le comunici celor dragi faptul că ai fost promovat din nou. Te adaptezi la situaţii şi propuneri care îţi schimbă aproape în totalitate planurile de viitor. Ţi se comunică oportunităţi şi restricţii care te obligă să devii mai prudent.

Săgetătorii

Eşti „împrăştiat” şi nu reuşeşti să te concentrezi asupra problemelor mai importante. Ai fost convins până acum că vei putea rezolva toate problemele, dacă ai suficienţi bani. La prânz, ţi se comunică, oarecum cu fast, o schimbare nu doar familială.

Capricorn

Suporţi intervenţiile rudelor destul de greu, mai ales că te-ai obişnuit să acţionezi cum te taie capul. Situaţia familială te alarmează, iar seara vei provoca discuţii cu toţi amicii. Nu eşti suficient de atent şi pierzi multe amănunte importante.

Vărsător

Te ambiţionezi suficient pentru a redeveni persoana plină de eficienţă pe care o invidiază toată lumea şi porneşti iar la… „luptă”. Cu zâmbetul pe buze, intervii în viaţa celor dragi şi le faci multe surprize plăcute. Seara, mulţi prieteni şi drumuri.

Peşti

Nu ţii cont de niciun avertisment şi pleci la drum lung pentru a fi alături de cei dragi. După-amiază, înţelegi greşit nişte intervenţii care au menirea numai să te ajute. Cum nu ai fost până acum o fire dictatorială, cei dragi te iartă. Dor de ducă!
Sursa adevarul.ro.

Comentarii

Ultimă oră