Sari la conținut
horoscopul-zilei-20-ianuarie-2016

Berbec

Deşi sunteţi obosiţi, veţi munci cu spor şi vă veţi pune în valoare toate talentele. Persoana iubită este mai tandră, dar şi foarte stresată de familie. Pot apărea sume importante de bani, care însă dispar în „abisul” facturilor restante. Nu veţi scăpa de călătoriile planificate.

Taur

Sunteţi sprijinit de rude şi de toţi prietenii pentru a scăpa de necazurile provocate de partenerul de cuplu. Vor apărea şi sumele de bani mult aşteptate. Cei mai mulţi nativi sunteţi însă foarte enervaţi că trebuie să munciţi pentru partenerul dv. de cuplu chiar şi în bucătărie.

Gemeni

Nu vă puteţi abţine să nu faceţi multe cheltuieli, mai ales că primiţi veşti minunate despre creşterea fondurilor „bugetare”. Toate investiţiile se fac pentru locuinţă ori familie, deşi se mai găsesc câţiva nativi care să-şi sponsorizeze colegii. Toţi părinţii îşi răsfaţă copiii.

Rac

Trepidaţi de energie şi nu aveţi stare. Aveţi ocazia să dovediţi cât de capabili sunteţi, dar faceţi greşeala să dezvăluiţi secrete şi vă criticaţi şefii direcţi. Aţi face orice pentru familie. Unii nativi pleacă în călătorii mai lungi ori mai scurte, în ţară ori chiar peste hotare.

Leu

Sătui de bârfele şi criticile familiei, vă veţi baza prea mult pe prieteni, fără a vedea că aveţi opinii prea diferite. Cei mai mulţi aveţi şanse să plecaţi peste hotare, iar cheltuielile vor fi decontate. Cei căsătoriţi vor să-şi recucerească perechea şi vor organiza o petrecere.

Fecioară

Oricâte diligenţe aţi face, nu veţi reuşi să obţineţi ce doriţi de la cei dragi. Se pot adânci neînţelegerile cu partenerul de cuplu. Banii care vor apărea vor fi redirecţionaţi către prietenii care v-au împrumutat la nevoie ori care se află chiar ei acum în situaţii dificile.

Balanţă

Amabili şi atrăgători, faceţi fără voie „victime” în anturaj. Ca de obicei în ultima perioadă, munciţi foarte mult şi deveniţi din ce în ce mai nemulţumiţi de modalitatea în care sunteţi răsplătiţi. Luaţi o atitudine „originală”, însă nu reuşiţi să schimbaţi situaţia cum doriţi.

Scorpion

Încă avantajaţi de şansele financiare, veţi face în continuare investiţii majore pentru casă şi familie. Apar tot felul de conflicte în care sunt implicaţi şi cei mai buni prieteni ai dv. Comunicarea cu persoana iubită e aproape nulă. Elevilor şi studenţilor le merge însă excelent.

Săgetător

Mai puţin exuberanţi (din cauza numeroaselor probleme profesionale), începeţi ziua cu o ceartă în casă şi continuaţi prin a bănui persoana iubită de ipocrizie. Pot apărea stipendii, care însă sunt insuficiente pentru împlinirea dorinţelor dv. Decideţi să renunţaţi la colaboratori.

Capricorn

Parcă partenerii şi prietenii s-au vorbit să vă şicaneze şi să vă facă zile negre. Deja v-aţi obişnuit cu această stare şi nu mai încercaţi să aflaţi motivele. Colegii încep să se întrebe dacă nu cumva prietenii lor au dreptate când vă bârfesc şi vor să vă desfiinţeze profesional.

Vărsător

Primiţi destui bani ori recuperaţi datoriile mai vechi. Tensiunile profesionale rămân la fel de puternice, dar apare un fel de anomalie: cu cât sunt mai recalcitranţi colegii dv., cu atât sunteţi mai inspiraţi şi mai capabili să rezolvaţi orice problemă. Tinerii se îndrăgostesc.

Peşti

Vă manifestaţi originalitatea, iar discursul pe care îl veţi adopta vă va aduce sigur în prim-plan. Veţi fi un pic mai bogaţi, dar până seara uitaţi că aţi avut bani. Nu puteţi să faceţi drumurile pe care le-aţi planificat. Aveţi coşmaruri, dar reuşiţi să vă impuneţi dorinţele.

Sursa adevarul.ro.

Comentarii

Ultimă oră