Sari la conținut
horoscopul-zilei-16-mai-2016

Berbec

Există o tensiune în relaţiile cu ceilalţi care poate creşte în următoarele zile. Nu te lansa în discuţii inutile. Nu e recomndat să semnezi contracte sau să depui cereri la anumite instituţii ale statului. Deşi vrei să faci o propunere şefilor şi ai lucrat mult la acest proiect ar fi indicat să amâni. S-ar putea să nu fie apreciat la adevărata valoare. Aspiraţiile tale sunt atât de mari acum încât ai un sentiment de totală insatisfacţie. Încearcă să te relaxezi ocupându-te de chestiuni de rutină.

Taur

Câteodată simţi nevoia să te arunci pasional în braţele cuiva pentru a simţi că trăieşti. Poate ar trebui să faci asta ca să te poţi încărca cu energie pentru toată săptămâna. Simţi nevoia să iei o pauză însă teancul acte şi de facturi de pe masă te împiedică să o faci. Încearcă să te foloseşti de tenacitatea recunoscută şi vei găsi soluţii pentru a plăti restanţele. Abordează orice situaţie creată la serviciu cu mult tact. Fiind o perioadă tensionată rişti să ai discuţii cu partenerii sau colegii.

Gemeni

Te trezeşti plin de energie şi crezi că le poţi face pe toate azi. Nu e chiar aşa, ar fi indicat să faci o listă înainte şi să nu te pierzi în prea multe direcţii. Dacă nu te organizezi şi nu eşti atent la actele pe care le semnezi există riscul să faci greşeli şi să nu poţi finaliza proiectul la care ai muncit mult în ultima vreme. Prietenii ar putea să te facă să te simţi inconfortabil pentru că nu sunt de acord cu tine în anumite privinţe. Poate încerci să ţii cont şi de argumentele lor.

Rac

Dacă ai aspiraţii mari găseşti motivarea de a fi activ. Verifică cu stricteţe tot ce faci. Rămâi cu picioarele pe pământ şi fii pragmatic, analizează toate datele problemei pentru a evita situaţii tensionate cu colegii. Nu reuşeşti să-ţi asumi responsabilitatea cu privire la un proiect pentru că nu eşti sigur ce metodă e mai eficientă pentru a-l finaliza. Felul în care te hrăneşti, stresul exagerat şi orele peste program îţi pot crea probleme de sănătate. Fii mai detaşat şi fă mai multă mişcare.

Leu

Felul în care abordezi viaţa te ajută să nu dai curs provocărilor care te-ar putea dezechilibra. Cineva te-ar putea acuza că eşti prea evaziv dar asta doar pentru că te interiorizezi prea mult şi pentru că nu-ţi sunt inţelese intenţiile. Fii obiectiv atunci când faci planuri de viitor. Nu trata colegii cu un aer de superioritate fiindcă apar disensiuni. Deşi te-ai implicat activ pe plan profesional şi ai vrea să-ţi fie recunoscute meritele nu cere asta cu voce tare cel puţin în această perioadă.

Fecioară

Dinamica relaţiilor este destul de complicată azi. Ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie cerinţelor celor din jur şi să fii puţin mai relaxat. Treci printr-o perioadă tensionată în care spiritul tău analitic te ajută. Dar nu şi cel critic care poate duce la conflicte cu colegii. Dacă se întâmplă să fii implicat într-un conflict cel mai bine ar fi să te retragi uşor. O perioadă în care avem de învăţat lecţia toleranţei. Deşi ai depus un efort considerabil în realizarea unui proiect finalizarea acestuia e posibil să întârzie fără sprijinul unor protectori.

Balanţă

Câteodată uiţi că poţi fi destul de tăios când încerci să-ţi impui punctul de vedere. Încearcă să fii mai diplomat pentru că rişti să-ţi iriţi atât colegii cât şi şefii. Sunt mai multe căi către adevăr, fii conştient că nu deţii adevărul suprem. Fii mai tolerant şi cooperant şi înconjoară-te de oameni pozitivi că să te poţi încărca mai uşor cu energie bună. Este o zi plină de dinamism dar şi cu evenimente neprevăzute. Nu te hazarda în discuţii inutile şi încearcă să nu faci excese de niciun fel.

Scorpion

Imaginaţia o poate lua puţin razna azi însă teama înnăscută de a fi iraţional previne acţiuni impulsive. Îngrijeşte-te mai mult de sănătate. Problemele de la birou îţi solicită puterea de adaptare. Apar situaţii neprevăzute cărora le vei face faţă cu brio. Ai şansa să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară punând în practică ideile pe care le-ai trecut pe hârtie. Nu-ţi convine că va trebui să-ţi justifici comportamentul faţă de critici. Cel mai bine e să te confrunţi direct pentru a lămuri unele aspecte.

Săgetător

Ai o personalitate puternică pe care aspectele astrale o accentuează şi mai mult în aceste zile. Fii mai prudent şi cu fapta şi cu vorba. Încearcă să nu vezi viitorul numai aşa cum îţi doreşti tu să fie ci să fii mai realist în perioada asta. Amână deciziile importante pentru săptămâna viitoare. Situaţia financiară nu e prea bună dar lucrurile se reglează spre sfârşitul lunii. Mintea ta lucrează la cote maxime şi în toate direcţiile. Sfătuieşte-te cu cineva de încredere în privinţa proiectelor.

Capricorn

Chiar dacă ştii ce ai de făcut şi care sunt cerinţele din fişa postului pentru tine nu este suficient până nu ştii cum se va finaliza proiectul. Cel mai bine ar fi să verifici fiecare informaţie şi document în parte. Este de preferat să acţionezi calculat azi în loc să te arunci cu capul înainte. Asumă-ţi riscuri calculate şi verifică orice înanite de a acţiona. Te trezeşti cu dorinţa de a adauga puţină adrenalina în viaţa ta dar fără să exagerezi. Simţi nevoia de a fi apreciat pentru munca depusă.

Vărsător

Încrederea în sfaturile primite de la prieteni îţi poate crea probleme şi asta nu pentru că ar încerca să te înşele ci pentru că tu eşti de fapt cel care ştie cel mai bine ce e de făcut. Ai multe drumuri de făcut şi e posibil să fii foarte solicitat la muncă. Relaxează-te cu un masaj la sfârşitul programului. Chiar dacă tu faci tot posibilul să-i faci pe ceilalţi să te înţeleagă nu prea ai câştig de cauză fiindcţă în această perioadă cuvintele sunt interpretate greşit. Să nu ai aşteptări prea mari.

Peşti

Focusarea pe nevoile proprii este aproape imposibilă azi pentru că ai tendinţa de a răspunde tuturor solicitărilor primite atât de la colegi cât şi de la prieteni. Ar fi idicat să-ţi conservi energia. Deşi nu te caracterizează, agresivitatea poate ieşi la suprafaţă în timpul unei negocieri sau a unei discuţii. Încearcă să te calmezi înainte de a acţiona. Răbdarea îţi va recompensată azi dacă îţi iei timp de gândire înainte de a lua orice decizie. Încearcă să nu împarţi cu ceilalţi chiar tot ce ai.

Sursa cancan.ro

Comentarii

Ultimă oră