Sari la conținut
horoscopul-zilei-15-ianuarie-2016

BERBEC

Tanjiti dupa o situatie mai buna. Sunteti hotarati sa faceti o schimbare in viata voastra si astazi veti decide de unde trebuie sa porniti.

TAUR

Prietenii inseamna mult pentru voi in aceasta perioada. Apreciati stabilitatea pe care ei o ofera si vreti sa le aratati cat de mult inseamna pentru voi.

GEMENI

Relatia cu partenerul de viata decurge minunat. Tot ceea ce faceti sta sub semnul iubirii si sunteti mai fericiti ca niciodata.

RAC

Desi unii s-ar putea sa va acuze de egoism, voi stiti foarte bine ce vreti de la viata si nimic nu va da inapoi de la ce va propuneti. Sunteti mai aproape decat credeti de o realizare majora.

LEU

Jucati un rol important in alegerile unei persoane dragi. Va face placere sa ajutati, dar ar fi bine sa intelegeti ca ceea ce e potrivit pentru voi nu inseamna ca este potrivit si pentru altii.

FECIOARA

Firi extravagante de fel, va lasati prada unei nebunii de moment. Bine faceti pentru ca veti avea parte de experiente inedite pe care nu le veti uita.

BALANTA

Cariera voastra se afla intr-un moment de rascruce. Deciziile pe care le luati va vor influenta viata voastra profesionala pe termen lung.

SCORPION

Colegii de serviciu se bazeaza pe judecata voastra pentru a rezolva o problema. Cunoasteti cel mai bine situatia, asa ca solutia se afla chiar in fata voastra.

SAGETATOR

Va sta gandul la o vacanta si parca nu vreti sa va intoarceti la lucrurile obisnuite. Nimeni nu va opreste sa plecati intr-o mica excursie oricand.

CAPRICORN

Va puneti toate sperantele intr-o persoana care, desi mai are multe de invatat, promite mult. Sunteti dispusi sa va ocupati de pregatirea acesteia si sa o ajutatii in ce urmeaza sa intreprinda.

VARSATOR

Eforturile depuse in ultima luna incep sa dea roade. Ati muncit mult, asa ca meritati din plin recompensele morale si materiale.

PESTI

Le demonstrati celor apropiati ca sunteti oameni de incredere. Va tineti promisiunile si faceti tot posibilul sa ii multumiti pe toti.

Sursa realitatea.net.


Comentarii

Ultimă oră