Sari la conținut
horoscopul-zilei-14-iulie-2016

Berbec

Interacţiunea cu ceilalţi oameni este dezamăgitoare, azi. Ai impresia că toată lumea este indolentă şi dezinteresată. Nu mai fii aşa sensibil!

Taur

E o atmosferă de revoltă în grupul din care faci parte, iar tu eşti alături de ceilalţi în prima linie. Te zbaţi să îndrepţi ce este strâmb.

Gemeni

Eşti încet ca un melc, azi, ceea ce atrage nemulţumirea celor din jurul tău. Vei primi ghionturi pentru asta. Măcar te mobilizezi.

Rac

Fii pregătit să faci multe concesii, astăzi. Atmosfera în jurul tău este destul de tensionată. De atitudinea ta depinde armonia în grup.

Leu

Asişti bulversat la modul în care cei din jurul tău se îndreaptă către un eşec ce ţie ţi se pare sigur. Nu te implica. Au nevoie de o lecţie!

Fecioară

Îţi regăseşti energia pe care o credeai pierdută. Proiecte care până în trecut ţi se păreau de nerealizat astăzi te fac să te mobilizezi.

Balanţă

Azi ar fi indicat să îţi dai masca jos. Spune-le celorlalţi adevărul în faţa, aşa cum îl percepi, chiar dacă în felul acesta tulburi apele.

Scorpion

Eşti hotărât să munceşti cu sârg, însă toţi cei din jurul tău sunt puşi pe şotii. Ori te ţin ocupat cu bancuri, ori se ţin de farse.

Săgetător

Pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus va trebui să te aliezi cu o persoană care nu îţi este pe plac. Nu te vei distra, dar vei fi eficient.

Capricorn

Azi eşti capul răutăţilor. Combaţi seriozitatea altora cu glume şi nu te dai în lături nici de la a le juca câte un renghi.

Vărsător

O zi în care trebuie să te porţi cu mănuşi. Ceilalţi sunt din cale afară de sensibili şi au nevoie de încurajări la fiecare pas pe care îl fac.

Peşti

Fără voia ta trebuie să te înhami la un proiect şi să devii lidrul grupului. Ai grijă ca atunci când aduci critici, acestea să fie constructive.

Sursa jurnalul.ro

Comentarii

Ultimă oră