Sari la conținut
horoscopul-zilei-05-februarie-2016

BERBEC

Berbecii simt imediat ca in preajma lor cineva nu joaca tocmai corect, ca incearca sa le ascunda anumite chestiuni importante. DIn pacate, nativii acestei zodii sunt cumva legati la maini, caci nu pot actiona nicicum. Nu au nicio dovada concreta ca asa ar fi, doar instinctele lor fiind cele care le ridica suspiciuni cu privire la comportamentul unei anumite persoane. Ca sa nu se decredibilizeze, Berbecii ar trebui sa astepte macar o dovada circumstantiala care sa ateste rea intentie a individului.

TAUR

Taurii renunta la haina traditionalismului pe care o imbraca, de regula, si adopta un nonconformism surprinzator pentru multi din jurul lor. Nativii acestei zodii vor fi rebelii grupului din care fac parte si isi vor asuma chiar un rol de leader. O chestiune presanta necesita solutii, iar determinarea si inventivitatea Taurilor ii face pe nativii acestei zodii sa fie numarul unu in joc.

GEMENI

Gemenii se arata destul de convinsi ca cineva le blocheaza calea spre fericire. Pe de alta parte, aceasta presupunere ar putea fi doar o parte dintr-o strategie secreta prin care evita sa-si asume raspundere in mod personal. Nu exista niciun motiv pentru care Gemenii ar trebui sa arunce vina pe altcineva, fiindu-le recomandat sa caute, mai degraba, sa inteleaga mai bine ce contributie pot avea la situatia din prezent. In mod ironic, schimbarea propriei atitudini poate fi cel mai sensibil mod de a ameliora circumstantele curente.

RAC

Desi au impresia ca nu detin prea multe optiuni, Racii nu trebui sa se sperie sau sa se intristeze in fata situatiei dificile in care se afla. Vor primi ajutor chiar de la cine nu se asteapta, iar lucrurile vor intra curand intr-un fagas normal.

LEU

Leii mentin garda sus si nu lasa sa se vada trairile lor interioare foarte puternice. Sunt considerati stalpi de rezistenta de cei din jurul lor, nativii din Leu straduindu-se sa-si mentina aceasta pozitie, sa nu dezamageasca. Totusi, nu le-ar strica sa-si arate mai mult latura umana, sensibila pe care o au. Din perspectiva sanatatii emotionale si psihice, chiar le-ar fi de folos!

FECIOARA

Grijile personale determina nativii din Fecioara sa-si neglijeze ambitiile profesionale, impiedicandu-i astazi sa se dedice muncii. Din pacate, acest lucru nu va trece neobservat, dar nu vor exista consecinte majore. Oricum ar fi, incapacitatea de a munci eficient ii face pe nativii din Fecioara sa-si dea seama de cat de mult conteaza un anumit aspect personal pentru ei, determinandu-i chiar sa-si reechilibreze balanta prioritatilor.

BALANTA

Chiar daca nu se afla intr-o pozitie avantajoasa, tot pot incheia ziua simtindu-se implinite emotional. De altfel, Balantele au invatat bine sa jongleze cu trairile lor, indiferent daca acestea vizeaza planul personal, familial sau profesional. Aceasta capacitate fereste nativii din Balanta de numeroase batai de cap!

SCORPION

Aparent, totul este in ordine. Cel putin asa incep ziua nativii din Scorpion. Totusi, pe parcurs, vor descoperi anumite obstacole care ii vor impiedica sa-si duca la bun sfarsit diverse sarcini sau planuri. Desi initial se vor revolta, Scorpionii vor accepta repejor situatie, constientizand ca sunt obstacolele sunt un soi de “vicii procedurale”, nu rezultatul unor rele intentii sau a neglijentei cuiva apropiat. In timp, totul se rezolva, iar Scorpionii au suficienta rabdare in acest sens.

SAGETATOR

Desi sunt cunoscuti pentru optimismul lor, de data asta Sagetatorii sunt mult mai realisti cu privire la perspectivele de viitor pe care le au. Li se iveste o oportunitate si cern cu atentie fiecare aspect al ei. Totodata, vor lua azi decizii de unii singuri, Sagetatorii nefiind deloc dispusi sa plece urechea la parerile sau sfaturile celor din jurul lor.

CAPRICORN

Finantele sunt o sursa de ingrijorare astazi pentru nativii din Capricorn, care-si dau seama ca au cam sarit calul in ultima perioada cu cheltuielile. Pe de alta parte, nici nu sunt dispusi sa renunte la anumite nevoi ale lor. Mai mult, Capricornii sunt conditionati sa efectueze unele cheltuieli pentru a pastra eticheta sociala. Sub aceste presiuni, Capricornii trebuie sa-si reevalueze la sange situatia financiara!

VARSATOR

varsatorii sunt nemultumiti de mediul profesional pe care il gasesc deopotriva de plictisitor si de inutil. Se revolta cand observa cata mancatorie exista in jurul lor si cate zambete si saluturi sunt impartite cu maxima ipocrizie. Termina ziua avand un gust amar si spera ca o activitate extraprofesionala sa ii relaxeze. Din acest motiv vor cauta compania unor persoane placute.

PESTI

Pestii isi iau in serios performantele la locul de munca si se evalueaza chiar mai strict decat o fac superiorii lor. Sunt foarte critici cu sine si ridica stacheta foarte mult. Pe acest fond, risca sa nu se ridice ei insisi la asteptarile pe care si le-au impus, resimtind spre final de zi o oarecare dezamagire. Pestii trebuie, totusi, sa-si coreleze telurile cu realitatea in care traiesc daca vor sa se fereasca de dezamagire.

Sursa lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră