Sari la conținut
horoscopul-zilei-02-februarie-2016

BERBEC

Sunteti plin de energie si aveti idei originale. Puteti avea succes in afaceri si calatorii, in sustinerea examenelor sau cultivarea relatiilor sociale. Evitati hotararile pripite, care ar putea sa tulbure armonia din casa! Spre seara, aveti parte de o intalnire neasteptata care va schimba programul pentru ziua urmatoare.

TAUR

Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, aveti toate sansele sa il gasiti astazi. Farmecul personal va ajuta sa rezolvati o situatie tensionata pe cale diplomatica. Va recomandam sa va organizati timpul cat mai eficient, altfel riscati sa va irositi energia.

GEMENI

Puteti obtine avantaje materiale importante, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Ar fi bine sa dati dovada de mult autocontrol in discutiile cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita conflictele. Spre seara, primiti vizita unei rude, care va da o veste buna in legatura cu o calatorie.

RAC

Dificultatile financiare cu care va confruntati nu reusesc sa va afecteze buna dispozitie si nici vointa de a munci. Pe plan profesional aveti parte de succese, urmate de satisfactii materiale. Chiar daca se pare ca va merge excelent pe toate planurile, nu va culcati pe lauri!

LEU

Sunt favorizate calatoriile in interes de afaceri. Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp. Pe plan financiar, se pare ca parcurgeti o perioada mai dificila. Nu va pierdeti optimismul!

FECIOARĂ

In prima parte a zilei aveti succes intr-o activitate extraprofesionala, datorita colaborarii bune cu un partener de afaceri. V-ar putea sa vi se ofere sansa unei investitii avantajoase. Nu renuntati la calatoria planificata! S-ar putea sa cunoasteti un viitor partener de afaceri.

BALANŢĂ

Este momentul sa va puneti in aplicare planurile in legatura cu afirmarea profesionala. Aveti mari sanse de reusita pe plan social si financiar. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Profitati de acest context favorabil, dar nu fortati lucrurile si aveti rabdare!

SCORPION

Va puteti ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reusiti sa terminati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Astazi rezolvati mai usor probleme de natura financiara. Este si o zi favorabila comunicarii. Nu uitati sa va respectati promisiunile!

SĂGETĂTOR

Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare. La locul de munca aveti parte de laude din partea sefilor si a colegilor, pentru ingeniozitatea si ambitia de care dati dovada. Nu puneti la suflet barfele si invidia unei femei din anturaj!

CAPRICORN

In cursul diminetii aflati ca veti pleca intr-o deplasare in interes de serviciu. Chiar daca aceasta veste va da planurile peste cap, nu este cazul sa va indispuneti. Dupa calatorie, se intrevad schimbari importante in relatiile sentimentale. Puteti sa va bazati pe intuitie.

VĂRSĂTOR

Puteti obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare dificila, cu un efort minim. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. In caz contrar, riscati sa pierdeti mult.

PEŞTI

Daca vi se propune un nou loc de munca, nu va grabiti sa refuzati! Sansa este de partea dumneavoastra. Analizand atent avantajele si dezavantajele, veti descoperi perspective cel putin interesante. Sfatuiti-va si cu partenerul de viata!

Sursa realitatea.net

Comentarii

Ultimă oră