Fiecare femeie devine foarte curioasa atunci cand vine vorba de caracterul omului de langa ea. Defectele barbatilor pot fi descoperite prin semnul lui zodiacal.

Berbec
Dezavantajele barbatului Berbec sunt exprimate mai ales in agresivitatea sa. Daca vreti sa aveti o relatie cu un barbat Berbesc, atunci trebuie sa va asteptati ca de multe ori sa tipe la dvs, deoarece nu isi poate controla emotiile, scrie BEWOMAN.RO.
Taur
Trasaturile cele mai iritante la barbatii Taur sunt lacomia, incapatanarea si dorinta de a-si domina complet partenerul. Acesti oameni sunt adesea foarte lenesi, preferand sa-si asume rolul de victima.
Gemeni
Barbatii Gemeni impresioneaza femeile cu mintea lor inteligenta. Adesea, acesti oameni sunt incapabili de a avea relatii de lunga durata, deoarece ei sunt mereu in cautare de ceva nou si diferit. Mai mult decat atat Gemenii se descurca singuri si nu le place sa traiasca pe spinarea altora.
Rac
Adevarul despre barbatii Raci, este ca celor mai multi dintre ei nu le plac femeile. Pentru ei este foarte important sa se inteleaga bine cu mama lor, iar in cazul in care acest lucru nu se intampla, cel mai probabil este ca se va distanta de ea. Daca o femeie vrea o relatie cu un barbat Rac, trebuie sa uite despre partea de a iesii cu prietenii, pentru ca acesta prefera sa stea acasa.
Leu
Leii sunt barbati foarte aroganti, care au mare nevoie de o atentie constanta. Acesti oameni doresc ca o femeie sa le faca complimente in mod constant, iar daca nu se intampla acest lucru, o va inlocui repede cu alta. Barbatilor Leu le plac jocurile de noroc, de aceea o femeie trebuie sa fie foarte atenta cu ei.
Fecioara
Femeile care doresc langa ele un barbat nascut in zodia Fecioarei, nu trebuie sa se astepte la semne de romantism si surprize, pentru ca acestia nu vor face astfel de gesturi. Barbatii Fecioara sunt plictisitori, foarte gelosi si le plce sa critice pe altii din orice motiv.

CITEȘTE CONTINUAREA PE: sfatulparintilor.ro