Sari la conținut

Horoscop 24 aprilie. Ce zodii sunt defavorizate astăzi

horoscop-zilnic-24-aprilie-ce-zodii-sunt-defavorizate-astazi

Horoscop zilnic 24 aprilie. Taurii și Capricornii nu se descurcă grozav azi, însă alte zodii o duc mult mai bine. Pentru a afla care sunt acestea, citiți următorul horoscop zilnic.


BERBEC

Berbecii sunt veseli și optimiști. Își fac planuri mărețe pentru mica vacanţă de 1 Mai şi reuşesc să îi înveselească și pe cei din jur. Există câteva probleme în viața de cuplu, însă nativii acestei zodii reușesc să ia deciziile necase pentru a salva situația.

TAUR

Taurii așteaptă să le pice lucruri bune din cer, fără să facă niciun fel de efort. Sunt extrem de leneși în ultima vreme, iar asta se vede în toate aspectele vieții lor, de la viața de cuplu la cea profesională. Ziua de azi nu va fi una prea bună pentru ei.

GEMENI

Atenţie la mijloacele de transport în comun și nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Sunt doar câteva sfaturi pentru Gemeni, pe care îi așteaptă o zi plină de capcane. Nativii acestei zodii trebuie să își țină ochii deschiși și urechile ciulite de dimineață până seara.

RAC

Proiectele începute de Raci în această perioadă vor produce rezultate excelente, dar mare atenţie la obligaţiile asumate pe termen lung. Sfârşitul zilei este unul încărcat fie cu îndatoriri, fie cu distracții pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

LEU

Leii sunt în formă, cu toate că resimt o oboseală după toată agitația din ultima vreme. Populari la locul de muncă, nativii acestei zodii se bucură de bani și de prieteni mai mult ca niciodată. Suspiciuni vin și trec, însă leii par să rămână deocamdată într-o poziție foarte avantajoasă.

FECIOARĂ

Conjunctura astrală le este favorabilă Fecioarelor, care au unele obstacole de trecut. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Călătorii scurte şi prietenii de club se anunță pentru seară.


CONTINUAREA PE: realitatea.net

Comentarii

Ultimă oră