Sari la conținut
horoscop-zilnic-14-decembrie-2015

Nativii mai multor zodii privesc către viitorul apropiat cu mult entuziasm, chiar dacă uneori nu-și găsesc echilibrul pe care-l consideră necesar pentru progres. O perioadă de împlinire este de așteptat, însă concomitent cu această perspectivă pozitivă vine și riscul apariției câtorva cazuri de prăbușire emoțională.

BERBEC: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Berbecii nu dețin controlul total al circumstanțelor din mediul lor profesional, fapt care îi derutează, dar încearcă să compenseze cu o atitudine pozitivă, plină de optimism în interacțiunile cu ceilalți. Optimismul lor va fi bine primit și apreciat, motiv pentru care se vor bucura de susținere în ideile lor chiar de la persoane de la care nu se așteptau.

TAUR: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Taurii se manifestă cu o mai mare deschidere astăzi, fiind dispuși să-și dezvăluie sentimentele, trăirile și, mai ales, așteptările și planurile de viitor. Însă, pe fondul reținerii anterioare de care au dat dovadă, unele persoane apropiate lor ar putea fi luate prin surprindere într-un mod prea drastic de ideile Taurilor, motiv pentru care nativii acestei zodii ar trebuie să acționeze mai “cu manuși” in anumite relații.

GEMENI: horoscop zilnic – 14 decembrie 2015, luni

Gemenii nu sunt, de regulă, persoane care să se afilieze anumitor cauze și să se manifeste cu fervoare in public. Totuși, dacă este vorba de o cauză nobilă, unanim acceptată social, nativii acestei zodii ar putea avea chiar o contribuție semnificativă, susținută și de apropiați. Condiția de bază este, însă, să dețină toate datele problemei. Înainte să se afirme pro sau contra, înainte de a judeca într-un mod prea sever, Gemenii trebuie să se asigure că sunt la curent cu toate informațiile existente referitoare la subiectul în cauza. Sursa lyla.ro .

Comentarii

Ultimă oră