Sari la conținut
horoscop-luna-decembrie-2014

Horoscop decembrie 2014: dacă sunteți curioși să aflați ce vă prezic astrele în ultima lună din anul 2014, citiți horoscop luna decembrie 2014: bani, dragoste și sănătate.

Horoscop lunar berbec decembrie 2014

Este posibil ca un eveniment secular să vă aducă o surpriză plăcută. Membrii apropiați ai familiei vor fi interesați de planurile dvs științifice și creative. Norocul este aproape în viața personală, iar relațiile comune și sentimentale nu prezintă singuranța. Experiențele romantice, conversațiile cu o persoană iubitoare și întâlnirile din dragoste, aduc emoții. Aveți grijă de sănătate, deoarece oboseala vă slăbește imunitatea.

Horoscop lunar taur decembrie 2014

În această lună vi se fac multe promisiuni. Puteți implementa cu succes o mulțime de lucruri pe care nu le puteați face înainte. Personal, lucrurile sunt stabile. Investițiile vă aduc prosperitate și aveți succes în sferă socială. Pe parcursul lunii, astrele vă protejează din toate părțile. Gândiți-vă la carieră și că este timpul pentru a înainta în domeniul sentimental și să vă gândiți la o relație serioasă. În viața personală vă așteaptă bucurie și dragoste. Fiți sincer cu dvs.

Horoscop lunar gemeni decembrie 2014

Nu căutați “fericire” în jocuri de noroc și speculații, pentru că nu este o idee bună. Starea dvs de spirit fluctuează de la succese sau eșecuri. Probabil la sfârșitul perioadei va trebui să călătoriți din motive familiale sau din cauza intereselor materiale ale rudelor. Punctul finanțelor ajunge într-o zonă care propune modificări pentru a vă asigura succesul dumneavoastră. Într-un efort de a face bani, nu acordați atenție sănătății dvs. Puteți avea probleme cu nervii.

Horoscop lunar rac decembrie 2014

Puteți obține sugestii pentru a face profit. Este mai bine să nu vă grăbiți, faceți o tactică bună pentru a acționa. Luna este bună pentru a călătorii. Toate întâlnirile vor fi legate de viitorul dvs. Veți discuta despre planurile viitoare, un nou loc de muncă sau poziții noi. Indiferent de sentimentele dvs, vor avea loc evenimente care vă arată oportunități reale de a trăii mai bine și mai fericit.

Horoscop lunar leu decembrie 2014

Pentru a avea succes, va trebui să oferiți ceva, un sacrificiu sau bine unui străin. Numai atunci puteți obține ceea ce vreți. Așteptați-vă la afaceri de succes, popularitate și creștere a salariului. Astrele vă oferă prietenie cu persoanele în vârstă și de gen opus.

Horoscop lunar fecioară decembrie 2014

Situația va fi însoțită de dificultăți, dar colegii dumneavoastră vor fi încântați să ofere ajutor. Profitați de el și renunțați la orgoliul stupid. La birou, veți avea o luna ce va contribui la îmbunătățirea stării dumneavoastră materiale. Relațiile de dragoste încep de multe ori în mod satisfăcător și, prin urmare, nu durează mult. Este nevoie de mai mult tact în relațiile de dragoste.

CITESTE TOT HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE PE: bewoman.ro

Comentarii

Ultimă oră