Sari la conținut

Horoscop 24 februarie. Surprizele zilei, pentru toate zodiile

horoscop-24-februarie-surprizele-zilei-pentru-toate-zodiile

Ziua incepe molcom pentru nativii mai multor zodii, dar se va incinge pe parcurs. Exista riscul sa terminam ziua mai mult decat nelinistiti!


BERBEC – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Berbecii isi folosesc astazi la maximum instinctele. Intr-o situatie in care toate informatiile venite din exterior le spun sa actioneze intr-un anumit fel, ei simt ca ar trebui sa faca exact pe dos. Este momentul potrivit sa-si asculta instinctele, caci se pot dovedi chiar salvatoare in anumite cazuri.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Taurii sunt tot mai acomodati cu situatia lor de fapt si le vine greu sa schimbe viteza pentru a pune lucrurile mai repede in miscare. Exista, totusi, unele persoane, poate din familie, poate partenerul de cuplu, care ridica pretentii asupra Taurilor si le cer sa se miste mai repede, iar lipsa de implicare activa a acestora ar putea sa le aduca tensiuni.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Gemenii ar trebui sa-si conserve energia astazi. O atitudine moderata ar putea sa le economiseasca rezerva importante. Totusi, nu ar trebui sa bata in retragere total caci unele persoane din jurul lor au asteptari relativ importante de la ei. Indiferent ce fac sau nu, ar fi bine sa nu actioneze astfel incat sa supere pe cineva foarte apropiat.

RAC – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Racii incep ziua destul de lent, dar se vor trezi repede intr-o valtoare din care nu vor intelege mare lucru. Totul pare sa se precipite in jurul lor, fapt care genereaza o puternica stare de agitatie si de nesiguranta in Raci. Indicat ar fi sa se concentreze pe constanta din viata lor pentru a reusi sa-si conserve energia.

LEU – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Un prieten apropiat sau poate chiar persoana iubita ar putea parea distanta astazi pe masura ce lasa impresia ca neglijeaza sentimentele nativilor din Lei. In acest context, Leii risca sa traga concluziile gresite. Nu ar trebui sa judece pana nu au toate informatiile.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 24 februarie

Fecioarele nu sunt atat de singure pe cat se simt, insa, intr-adevar, comportamentul lor ocazional neglijent a reusit sa incomodeze unele persoane apropiate. Inainte sa cada in tristete si dezolare, ar fi bine sa-si reevalueze cele mai recente actiuni. Se prea poate sa fi gresit si sa nu-si fi dat seama. In astfel de situatie, scuzele ar trebui sa vina repede!

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Comentarii

Ultimă oră