Sari la conținut
horoscop-2-octombrie-

BERBEC
Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic. Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

TAUR
Azi esti in centrul atentiei unui grup mai amplu de persoane care te lauda sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capatul unui efort si culegi roadele, dar ar trebui sa recunosti faptul ca au participat si altii la acest succes. Fara ei nu ar fi mers lucrurile la fel de usor si de bine, deci este momentul ideal sa scoti in evidenta si contributia acestora. Ar fi incantati sa vada recunostinta ta pentru contributia adusa la reusita ta, deci fii generos in cuvinte de apreciere si de multumire!

GEMENI

Dragostea este frumoasa si senzuala, asa cum o vezi tu azi, existand un schimb reciproc foarte intim intre voi: de la suflet la suflet. Daca azi cunosti pe cineva nou, atractia va fi spontana si vei descoperi in ochii celuilalt acelasi interes pe care il ai si tu fata de el. Se poate naste o idila de toata frumusetea, daca esti in cautarea ei. In cuplurile deja inchegate, declaratiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relatiei. Fii generos in sentimente si exprima-le intr-o forma romantica.

RAC

Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cat timp esti prins in propriile ite incalcite, e greu de crezut ca poti face ordine, de aceea e nevoie de o mai buna organizare, de claritate mentala, de putina detasare de atatea maruntisuri care nu te lasa sa vezi lucrurile corect. Fa curat in mintea si apoi ia masurile necesare pentru a indrepta situatia.

LEU
Vestile care sosesc de la o oarecare distanta de casa te ingrijoreaza, incat ai fi in stare sa urci in primul tren ca sa ajungi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poti linisti cat timp nu vin noi si noi informatii de acolo si iti pare rau ca nu ai solutii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar si prin telefon. Daca pornesti azi la drum, e posibil sa apara tot felul de situatii neprevazute ce vor strica placerea calatoriei, deci n-ar fi rau sa te informezi atent inainte de a pleca! Poate eviti astfel neplacerile.

FECIOARA
E o placere sa stai de vorba cu lumea, chiar si cu oameni complet necunoscuti, pentru ca din discutiile pe care le porti cu ceilalti primesti azi cele mai inteligente solutii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi. Si tu ai multe de transmis celor cu care intri in contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele parti. Ai sansa de a face o cunostinta noua in persoana unui om care poate juca un rol cheie de acum inainte in treburile tale cele mai importante. Asculta cu atentie orice informatie!

BALANTA
Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune in practica o idee excelenta. Totul e sa pornesti acum, pentru ca aceasta zi este benefica unor initiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umarul la treaba pentru a construi ceea ce ti-ai propus si detii toate resursele pentru a reusi: si ambitie, si rabdare, si inventivitate, si curaj, deci mai e doar o chestiune de timp pana vor aparea primele rezultate. Iti place ceea ce iese din mainile tale.

SCORPION
Tot elanul tau este tinut in frau de o serie de conditii defavorabile actiunii pe care doresti sa o pornesti. Desi detii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine sa incepi acum acest proiect, tocmai de aceea simti ca ceva te trage mereu inapoi. Poate e chiar propria ta frica de a nu gresi, dar daca te motivezi mai bine, vei depasi si rezervele, si piedicile care vin din tine, cat si pe cele puse de ceilalti.

SAGETATOR
Tot calmul ce parea sa se fi asezat peste un plan ajuns la un nivel satisfacator dispare peste noapte din cauza unei vesti proaste care agita spiritele. Esti constient ca de tine depinde modul in care restabilesti normalitatea peste aceasta problema, dar, pe moment, cat timp apele sunt atat de tulburi, esti nervos si pierzi controlul acestei probleme. Incearca sa lasi un pic lucrurile sa se clarifice inainte de a te apuca sa construiesti totul la loc, pentru ca acum, prins in mijlocul furtunii, risti sa strici si mai mult doar pentru ca ti-ai pierdut cumpatul.

CAPRICORN
Esti in fata unei schimbari de sens in viata ta si nu esti foarte sigur de directia pe care trebuie sa mergi. Esti influentat de zvonurile care se vehiculeaza in jurul tau si care nu te stimuleaza deloc, dimpotriva, te tin pe loc, iti insufla o teama profunda pentru ce va urma si practic nu te lasa sa risti nimic. Daca ai putea iesi din acele medii in care se vorbeste numai de lipsuri si probleme, ar fi in avantajul tau, pentru ca tu detii toate resursele ca sa faci fata cu brio acestei provocari, daca nu te-ar trage inapoi anturajul.

VARSATOR
Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

PESTI
Unii te sustin in lupta ta pentru dreptate, pentru ca si ei cred in aceleasi idealuri si vad in tine un reprezentant demn de incredere pentru a le sustine si lor cauza. Cand vezi ca esti sustinut cu atata vehementa, prinzi si mai mult curaj sa lupti pentru scopul propus, deoarece asa stii ca nu esti singurul care crede intr-o idee. Si tu si adeptii tai sunteti convinsi ca adevarul e de partea voastra, ca inamicii puternici pot fi infranti pe cai corecte, si impreuna, deveniti o armata pregatita de lupta pentru un singur scop: victoria!

Comentarii

Ultimă oră