Sari la conținut

Horia Brenciu va cânta pentru pacienţii Hospice Casa Speranţei

Fundaţia Kronospan invită la evenimentul de binefacere persoane cu sufletul mare, membri marcanţi ai comunităţii braşovene, oameni de afaceri şi politici, care pot sprijini pacienţii Hospice.

În cadrul primei ediţii a galei de caritate "Deschide-ţi inima!”, va fi organizată o licitaţie şi se vor putea achiziţiona diverse obiecte de artă, printre care sculpturi sau  tablouri, dar şi felicitări de Crăciun, bijuterii şi coroniţe decorative realizate de pacienţi. Înfiinţată anul acesta, fundaţia Kronospan vine în sprijinul comunităţii.
„Prima acţiune majoră pe care o defăşurăm în Braşov este acest bal de caritate „Deschide-ţi inima!”. Pentru noi este o mare onoare să reuşim să strângem bani în beneficiul Hospice Casa Speranţei pentru centrul educaţional al copiilor bolnavi de cancer şi alte boli incurabile. Îi invităm pe toţi cei care vor să participe la bal şi să ajute copiii. Vom avea un bal special cu invitaţi speciali, cu Horia Brenciu, şi o licitaţie de artă şi oricine doreşte să participe la bal şi să ajute aceşti copii este binevenit”, ne-a spus Oana Bodea, directorul  Fundaţiei Kronospan.

Biletul 150 de lei. La eveniment, care va avea loc pe data de 25 noiembrie la Restaurantul Sergiana din Centrul Civic, atmosfera va fi întreţinută de Horia Brenciu şi trupa sa. O invitaţie costă 150 de lei, iar până acum au fost trimise trei sute de invitaţii.
În cadrul galei va fi organizată o licitaţie şi se vor putea cumpăra diverse obiecte de artă: sculpturi, tablouri, icoane, bijuterii, coroniţe decorative, confecţionate de pacienţii Hospice. Pentru gală au fost donate şi fotografii ce vor fi scoase la licitaţie. Două dintre ele sunt realizate de fotograful de renume internaţional Sasha Mereţ, stabilit la New York. Fondurile obţinute vor ajunge la copiii din centrul educaţional aflaţi în îngrijire paliativă la Hospice. Centrul educaţional a fost închis temporar din lipsă de fonduri, dar a fost preluat de centrul de zi de la Hospice.
„Hospice Casa Speranţei salută iniţiativa fundaţiei Kronospan şi doreşte succes în organizarea acestui bal de caritate. Sperăm într-o mare participare a oamenilor şi sperăm că acest eveniment va aduce suficiente venituri astfel încât să acopere costurile pentru programe educaţionale din cadrul centrului de zi, programe adaptate nevoilor pacientului copil incurabil”, ne-a declarat Gabriela Tokes, reprezentantă  Hospice Casa Speranţei.
   (L.N.)

Comentarii

Ultimă oră