Sari la conținut
holograf-a-adus-marea-la-brasov

Brașovenii au avut ocazia de a încheia luna martie într-o manieră extrem de plăcută. Vineri, 31 martie, de la ora 20, trupa Holograf a concertat la Sala Sporturilor, spectacolul fiind parte a turneului național „Vedere de la Costinești”.

Timp de aproape două ore, cei de la Holograf i-au purtat pe cei prezenți de la o stare la alta, cântând și încântându-i cu melodii vechi și noi, energizându-i și stârnindu-le zâmbete și emoții.

Începutul spectacolului a fost marcat de melodia „Umbre pe cer”, ale cărei versuri apăreau pe un ecran uriaș din spate, pe niște cadre din stațiunea de pe litoral. Astfel, legendara trupă rock a adus un dram de mare la poalele muntelui.

Pe lângă energie, concertul a fost și despre emoție și amintiri de suflet, iar la acest lucru au contribuit melodii precum „Ochii tăi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Doar o viață nu-mi ajunge să iubesc”.

Vocea inconfundabilă a lui Dan Bittman a fost deseori acoperită de sutele de voci ale fanilor, care au fredonat și au aplaudat pe tot parcursul spectacolului.

Un moment extrem de emoționant a fost cel în care toată lumea prezentă s-a ridicat în picioare și a început să cânte „Mulți ani trăiască”, moment dedicat atât solistului, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 29 martie, cât și întregii trupe, care, în 2017, sărbătorește 39 de ani de la înființare.

Evenimentul a fost reușit, emoționant și energic, potrivit unei seri de primăvară, așa cum și piesa „Primăvara începe cu tine” este un imn modern al anotimpului renașterii.

Comentarii

Ultimă oră