Sari la conținut
hochei-spectacol-la-brasov

Patinoarul Olimpic din Brașov va fi gazda turului secund al Cupei Continentale la hochei pe gheață.

„Lupii” Brașovului se vor duela pentru un loc în turul trei al competiției continentale cu Ciarko Sanok din Polonia, Riga Prizma din Letonia și Dab Docler din Ungaria.

„Vor fi meciuri extrem de interesante. Doar primul loc contează,iar obiectivul nostru este calificarea în faza următoare.

Am mare încredere în echipa noastră și sunt convins că băieții pot câștiga aceste trei partide. Sper că fanii vor veni alături de noi și ne vor susține în încercarea de a ne califica în turul al treilea”, a declarat Zoltan Olti Pașca, președintele secției de hochei pe gheață de la Corona Brașov.

„Vor fi trei meciuri extrem de dificile. Avem un moral bun după ultimele rezultate din Liga Mol și sperăm să facem jocuri bune la Cupa Continentală. Nu știu prea multe despre adversari. Am văzut doar formația maghiară Dab Docler, care domină în acest moment Liga Mol.

Am auzit că și celelalte echipe sunt extrem de puternice, dar noi vrem să mergem în Franța” a punctat și tehnicianul Coronei, Jerry Anderrsen.

„Lupii” vor debuta în Cupa Continentală vineri de la ora 18.00 împotriva celor de la Riga Prizma, sâmbătă vor evolua în compania maghiarilor de la Dab Docler de la ora 17.40, iar duminică vor întâlni formația poloneză Ciarko Sanok de la ora 17.00.

Prețul unui bilet de intrare la jocurile din cadrul Cupei Continentale este de 20 de lei.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile din Cupa Continentală.

Comentarii

Ultimă oră