Sari la conținut

Hillary Clinton, după ce a pierdut alegerile: "Am avut momente in care nu am vrut sa ies din casa"

hillary-clinton-dupa-ce-a-pierdut-alegerile-am-avut-momente-in-care-nu-am-vrut-sa-ies-din-casa

Fosta candidată democrată la Casa Alba, Hillary Clinton, a mărturisit miercuri că, de când a pierdut alegerile marţea trecută în faţa republicanului Donald Trump, a trăit momente în care nu a vrut să iasă din casă, transmite EFE.

"Am avut unele momente în timpul acestei săptămâni în care tot ceea ce doream era să mă ghemuiesc cu o carte bună sau câinii noştri şi să nu ies din casă", a recunoscut aceasta, într-un discurs la Washington, în prima sa apariţie publică de când şi-a recunoscut înfrângerea în alegeri, conform stirileprotv.ro.

Clinton a participat la gala Children's Defense Fund, iar în discursul său de circa 20 de minute fosta candidată democrată a făcut un apel la simpatizanţii săi "să creadă în ţară", "să lupte pentru valorile" lor şi "niciodată, niciodată să nu renunţe".

Clinton a pierdut marţea trecută, contra tuturor previziunilor, alegerile prezidenţiale americane în faţa lui Trump, care s-a impus cu 306 electori la 232 în ciuda faptului că democrata l-a depăşit la votul popular.

Comentarii

Ultimă oră